Cosmote are o nouă ofertă promoţională, de data asta pentru portofoliul de abonamente Free, cu mai multe minute naţionale/internaţionale în zona 1 şi trafic de date inclus, alături de preţuri speciale şi reduceri pentru extraopţiunea Connect Mobile Free. Ieri anunțaseră oferta pentru cartele prepaid.
cosmote free l

Clienţii care aleg abonamentul abonamentul Free L împreună cu un telefon subvenționat au toate beneficiile incluse în planul tarifar pentru numai 15 euro/lună (TVA inclus). Cei care au deja un telefon mobil și nu doresc unul nou vor avea aceleași beneficii la 12,4 euro/lună pentru primele 7 sau 14 luni, în funcţie de durata contractuală aleasă. După această perioadă, taxa lunară va reveni la 15 euro/lună (TVA inclus).
Abonamentul Free L include 1 GB bonus pentru traficul de date mobile, ajungând astfel la 2 GB pe lună pe durata contractuală inițială la același preț. Abonamentul va include, de asemenea, trafic de date nelimitat în WhatsApp, dar şi aplicațiile mobile RadarMe și Dolce Mobile TV.

Clienții care activează sau reînnoiesc abonamente Free S sau Free M, vor beneficia de dublarea minutelor naționale și internaționale în Zona 1 și a traficului de date inclus, alături de o reducere de 50% pentru extraopţiunea Connect Mobile Free.