Vodafone: noi oferte la cartela prepaid de Internet

Vodafone a anunțat azi noi oferte pentru cartela de Internet, mai precis pe lângă SIM-ul cu trafic inclus poți cumpăra o tabletă Vodafone Smart Tab III 7 sau un hotspot mobil (MiFi). De-acum îmnainte utilizatorii prepaid pot atinge viteze de până la 21,6 Mbps. Tableta făcută de Lenovo este dispinibilă la ofertă la un preț de 219 euro, cu acces la 2GB de date mobile, plus acces trei luni gratuit la Seenow.

vodafone cartela internet Vodafone: noi oferte la cartela prepaid de Internet
De asemenea este o ofertă pentru hotspot-ul mobil (MiFi), la care se pot conecta 5 terminale simultan, pentru 49 Euro (TVA inclus). SIM-ul are același credit inițial, de 1 Euro, cu acces la opțiunea automată de 150 MB trafic de date și posibilități de reîncărcare. La reîncărcare utilizatorii beneficiază de până la 15 GB trafic de date inclus, cu o valabilitate de 30 de zile.

Există și o opțiune cu 5 euro trafic inițial, iar la prima sesiunie de conectare se activează o opțiune cu trafic de 1,5 GB (500 MB oricând și 1GB între orele 00:00 și 07:00).

Ti-a placut acest articol?


1comentariu la “Vodafone: noi oferte la cartela prepaid de Internet

  1. 1
    Maryan spune:

    Oferte bune, eu folosesc si cosmote si orange dar si Vodafone pentru ca am prietenii pe toate retelele, cu incarcarea este mai greu, dar de obicei incarc cosmote si eu oferte foarte bune!

    Zice bine sau nu? Bine zis! 0 Taci! 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hostway
Dedicated server hosting și cloud hosting
pentru +600.000 de clienți din întreaga lume.
afaceri Android aplicatii Apple Asus blog concursuri Cosmote facebook fotografie Galaxy google HP htc intel internet iPhone Jocuri Laptop LG masini microsoft Nokia oferte Online Orange poze pret review Romania romtelecom Samsung securitate IT smartphone Software Sony Spam studii tablete Telecom telefoane vanzari Vodafone windows Windows Phone