Ziua 1 la Roma cu Nikon D3200 a fost una lungă și grea. Apropo, v-am zis că Nikon D3200 este supranumit “profesorul de fotografie” pentru că include un mod “Ghid” în care poți învăța cum să faci poze mai bune? Este un DSLR entry level perfect pentru orice pasionat de fotografie care vrea să treacă la nivelul următor. Și nu e scump deloc. Uite, este 2.999 la F64, cu obiectiv de kit.

Click pe imagini pentru mărire!

Poze din Roma - rromani
Poze din Roma – niste rromani

 

Nikon D3200

 

Nikon D3200 se remarcă prin senzorul de 24,2 megapixeli, control manual complet, display foate bun, rafală de 4 cadre pe secundă, moduri de lucru dedicate pentru amatori și, cum spuneam, modul Ghid pentru a învăța fotografia.

Bateria a ținut excelent – am făcut 220 de poze și filme și nu a scăzut cu o liniuță. Am încărcat bateria și am făcut alte 150 de poze și clipuri, iar acum arată că e full în continuare. Nu am curaj să o las pînă se termină, să nu rămân pe drum fără acumulator.

Poze din Roma - cetatea antica
Poze din Roma – cetatea antica

Pozele din Roma cu D3200 sunt clar mai bune ca la D5100, deși camera mea o consider un pic mai avansată. Are niște funcții în plus, una din ele fiind HDR. Vă las cu pozele – Roma – Capitoliul, ruinele antice, columna lui Traian Marcus Aurelius, Colosseum și ce am mai prins prin jur.

Roma - columna

Poveștile sunt multe și promit să revin cu ele mai târziu.

Update: nu mai merg galeriile foto, o să caut o soluție pentru asta.

Poze din Roma

[nggallery id=389]

Poze de la Colosseum

[nggallery id=390]

Colosseum-ul este un punct unic de atracție la Roma, vă recomand să mergeți cu ghid. Am aflat foarte multe informații pe care nu le știam. Interiorul este extraordinar dacă te gândești la secolul II din era noastră. Vă las acum cu imaginile…