ID 125952489 © Antonio Guillem | Dreamstime.com

Internetul mobil vă salvează vacanța: acoperirea contează

Am folosit zilele trecute datele mobile ca să găsesc trasee în Piatra Craiului, marcajele corecte ale lor, puncte de reper pe parcurs. Am căutat starea vremii și starea drumurilor. Și sigur, am căutat cabane, restaurante unde se poate mânca, am deschis aplicația Salvamont și am aflat unde trebuie să suni dacă apare vreo problemă și […]

Schimbări la roaming de la 1 ianuarie 2018

De la 1 ianuarie 2018 sunt niște schimbări în politica “Roam like home” din Uniunea Europeană, mai exact, ar trebui să crască volumul de date mobile incluse acasă care pot fi folosite în roaming în țările UE / SEE, fără alte taxe suplimentare.

Câteva avantaje ale serviciului de date mobile Telekom Romania

Bănuiesc că ați citit deja pe blog privind certificarea obținută de Telekom Romania în privința serviciilor de date mobile. Pentru cei ce nu știu, operatorul a obţinut cel mai mare scor pentru serviciile de date în urma testelor de performanţă derulate de către auditorul independent P3 communications.

Traficul de date consumat în România s-a dublat în 2017

Traficul de internet mobil realizat în România s-a dublat în prima jumătate a acestui an față de aceeași perioadă din 2016, de la 71.000 TB la 145.000 TB, conform unui raport ANCOM. Autoritatea de reglementare în comcuniații a calculat consumul lunar de internet mobil pe fiecare conexiune și arată că media a depăşit 1,2 GB, […]

Vodafone oferă bonusuri de date mobile indiferent de rețea

Cartela Vodafone îi răsplătește cu bonusuri de date pe toți utilizatorii serviciilor de date mobile, indiferent de rețea. Aplicația NetPrimești, pentru măsurarea traficului de date, poate fi descărcată de orice utilizator de servicii mobile, din orice rețea, pentru a primi bonusuri de date care vor putea fi folosite pe o cartelă Vodafone.

Telekom oferă mai multe beneficii la 5 euro

Telekom a anunţat azi noi oferte speciale #Netliberare, de la 5 euro: trafic de date gratuit în Facebook, Messenger şi WhatsApp pentru cartele, Telekom Sport pe toate ecranele cu abonamentele de Internet TV şi mobil.