Tabletele Lenovo ajung în România

Lenovo aduce în România cele trei noi tablete. Lenovo a utilizat de data asta Android și tehnologia Nvidia pentru tablete sale. Există și un model cu Windows 7. Cele trei modele sunt: IdeaPad Tablet K1 pentru consumatori, ThinkPad Tablet pentru companii şi IdeaPad Tablet P1 pentru utilizare acasă şi la birou. 

IdeaPad K1 2 Tabletele Lenovo ajung în România

Lenovo IdeaPad K1

IdeaPad K1


Contez pe tine sa ma votezi aici in competitia Asus. Poti castiga o tableta cu acest vot!

Cântărind doar 740 de grame, tableta IdeaPad K1 foarte mobilă oferă Bluetooth şi Wi-Fi 802.11. Este preîncărcată cu peste 40 de aplicaţii de la parteneri precum Netflix, Amazon, Adobe, Electronic Arts, Rovio, Zinio, Dataviz şi alţii.

Tableta ThinkPad

Tableta ThinkPad combină experienţa media şi de divertisment cu caracteristicile de securitate, fiabilitate şi flexibilitate pentru care este recunoscut ThinkPad. Are port USB full-size, card slot SD full-size şi mini-HDMI pentru conexiune cu proiectoarele şi display-urile externe, precum şi o Tastatură Folio Case opţională de calitate ThinkPad cu TrackPoint optic.

Dispune display de 10.1” WXGA (1280×800), pe tehnologia IPS, unghi de vizualizare de 178 de grade şi sticlă Corning Gorilla rezistentă la zgârieturi.

IdeaPad Tablet P1
IdeaPad Tablet P1 10.1” de la Lenovo cu Microsoft Windows 7 are procesoare Intel de 1.5GHz. Este perfectă pentru toate aplicațiile pe care le folosim pe laptop sau netbook.
IdeaPad Tablet P1 dispune de un display multitouch touchscreen şi creion opţional pentru mai multă flexibilitate, acces uşor la conţinut web datorită suportului Flash total şi playback HD, şi Microsoft Security Essentials pentru un plus de securitate. La doar 14.5mm în grosime şi cântărind mai puţin de 2lbs, IdeaPad Tablet P1 cu Windows 7 oferă portabilitate, putere şi versatilitate pentru birou, acasă sau în mişcare.

Preţuri

Modelul de 32GB IdeaPad Tablet K1 costă de la 2099 RON şi poate fi comandat în Romania din 20 septembrie 2011.

Tableta ThinkPad de 16GB costă de la 2059 RON cu TVA fără stylus şi de la 2199 RON cu TVA cu stylus, pentru modelele Wi-Fi.

Ti-a placut acest articol?


2 comentarii la “Tabletele Lenovo ajung în România

  1. 1
    Septimiu Pop spune:

    preturile sunt de iPad…. performantele, in schimb, sunt convins ca nici la jumatate.

    Zice bine sau nu? Bine zis! 0 Taci! 0

  2. 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hostway
Dedicated server hosting și cloud hosting
pentru +600.000 de clienți din întreaga lume.
afaceri Android aplicatii Apple Asus blog concursuri Cosmote Evenimente facebook fotografie Galaxy google HP htc intel internet iPhone Jocuri Laptop LG masini microsoft Nokia oferte Online Orange pret review Romania romtelecom Samsung securitate IT smartphone Software Sony Spam studii tablete Telecom telefoane vanzari Vodafone windows Windows Phone