Jocurile video se mută de pe Windows Phone 7 pe Xbox sau Windows 7

Cel mai mare producător de software din lume, Microsoft, a prezentat la TechEd Middle East, în Dubai, viitorul jocurilor video, cum accesul la un titlu favorit se poate muta de pe computerul Windows 7 pe un telefon mobil Windows Phone 7, iar când ajungi acasă treci automat pe Xbox 360, fără ca sesiunea să fie întreruptă. Tehnologia permite nu numai simplul acces la jocurile video pe toate cele trei platforme Microsoft, dar permite memorarea secvenței la care s-a întrerupt accesul și reluarea instant a jocului pe altă platformă exact din punctul unde a fost oprit.

O astfel de tehnologie ar schimba într-adevăr modul în care utilizatorii accesează jocurile video, spun cei de la Gizmodo. Pe de altă parte, acest gen de tehnologie va accentua dependența unora de jocuri video, pentru că vor putea practic să joace non-stop, oriunde s-ar afla.

Pe de altă parte, tehnologia ar putea fi folosită și la aplicațiile business, pentru ca angajatul mobil să aibă același nivel de acces pe desktop, laptop sau telefonul mobil la aplicațiile cu care lucrează zilnic.

Ti-a placut acest articol?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hostway
Dedicated server hosting și cloud hosting
pentru +600.000 de clienți din întreaga lume.
afaceri Android aplicatii Apple Asus blog concursuri Cosmote facebook fotografie Galaxy google HP htc intel internet iPhone Jocuri Laptop LG masini microsoft Nokia oferte Online Orange poze pret review Romania romtelecom Samsung securitate IT smartphone Software Sony Spam studii tablete Telecom telefoane vanzari Vodafone windows Windows Phone