Telefoane ieftine și gratis, la abonament

Mobime.ro, comparator de tarife de telefonie mobilă şi de preţuri la terminale, a analizat ofertele operatorilor telecom care propun o serie de telefoane mobile ieftine, cu un cost iniţial simbolic de 1 euro, 1 leu sau 0 lei. Oamenii au căutat cele mai ieftine telefoane disponibile la operatorii din România în comparator.
telefoane ieftine Telefoane ieftine și gratis, la abonament

Telefoane ieftine

La Orange, comparatorul a identificat trei telefoane care merită atenția și pentru care raportul calitate/preț este satisfăcător. Nokia 1616 este probabil prima alegere, având în vedere reputația pentru calitatea generală a telefonului. Îl puteți achiziționa cu 1 euro împreună cu abonamentul ”Flamingo” de 10 euro. În acești bani pe care îi plătiți lunar, aveți disponibile 1000 de minute în rețea, 100 către mobil național și internațional, și altele 200 de minute către fix național și internațional. Alte două telefoane disponibile la 1 euro ar fi: Alcatel OT-565 și Samsung E2121, ambele disponibile pentru varianta de 15 euro cu conectare pe 25 de luni ale abonamentului Flamingo. Spre deosebire de cel de mai sus, aveți la dispoziție 1000 de minute în rețea, 150 minute către mobil național și internațional, 300 de minute către fix național și internațional.

Oferta Vodafone aduce în față trei telefoane de la Samsung, ceva mai performante. Samsung C3010 îl puteți achiziționa la prețul de 1 euro dacă vă abonați pentru o perioadă de 2 ani și alegeți abonamentul Vodafone Complet 500 (7,28 euro pe lună). Veți primi în schimb 500 de minute în rețea și 50 de minute naționale pe viață. A doua variantă este Samsung Galaxy 550 Black, împreună cu un abonament Vodafone Complet 500 pentru o perioadă de 2 ani și 14,44 euro pe lună. Diferența între cele două abonamente precizate de la Vodafone este dată de cei 275 mega de internet pe mobil disponibili pentru email sau navigare. De asemenea, trebuie menţionat și Samsung C3200 Monte Black-Orange, disponibil cu același Vodafone Complet 500 de 7,28 euro pe lună.

În oferta Cosmote comparatorul mobime.ro a găsit un Nokia 1800, disponibil la prețul de 1 leu pentru un abonament Cosmote Perfect pentru tine de 6,82 euro pe lună. Pentru acest abonament primiți 50 minute naționale, 1000 minute în rețea și 1000 sms-uri în rețea. Tot pentru același timp de abonament puteți să alegeți un LG GU230 sau un Samsung 1150, ambele pentru o investiție inițială de 1 leu.

Ti-a placut acest articol?


1comentariu la “Telefoane ieftine și gratis, la abonament

  1. 1

    vreau sa fac un abonament

    Zice bine sau nu? Bine zis! 0 Taci! 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hostway
Dedicated server hosting și cloud hosting
pentru +600.000 de clienți din întreaga lume.
afaceri Android aplicatii Apple Asus blog concursuri Cosmote facebook fotografie Galaxy google HP htc intel internet iPhone Jocuri Laptop LG masini microsoft Nokia oferte Online Orange poze pret review Romania romtelecom Samsung securitate IT Software Sony Spam studii tablete Telecom telefoane telefoane smartphone vanzari Vodafone windows Windows Phone