Telefoane Nokia – 6300 nu mai merită

Nokia 6300 face parte din telefoanele Nokia deja depășite, la banii ăștia vă luați deja un terminal 3G. Am mai scris despre Nokia 6300 și varianta sa 6300i. Un telefon decent, accesibil. Dar este produs în 2006 și deja a ieșit din producție, iar magazinele îl vând la un preț peste 420 de lei, fără taxa de transport.

nokia 6300 Telefoane Nokia   6300 nu mai merită Nokia 6300 a fost unul din telefoanele mele de zi cu zi acum 3 ani. Pînă la urmă, am fost obligat să îl vând. Însă el făcea 420 de lei acum trei ani, astăzi este un preț prea mare pentru un telefon 2G cu funcții minime, cum este 6300.

Este un telefon fix de voce, rezistent datorită metalului, cu taste ok și baterie de nivel mediu. Are Internet prin GPRS, cameră foto de 2 megapixeli, ecran extrem de mic. Memoria internă e aproape de zero, recunoaște carduri de memorie de maxim 2GB. Ecranul are diagonala de 2 inchi, dispune de Bluetooth.

Nokia 6300 cântărește doar 91 de grame.

Ca alternativă, recomand Nokia 2730 Classic, care e 300 de lei și are funcțiile actualizate. Sau Nokia C5 care este 3G și este sub 600 de lei.

Ti-a placut acest articol?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Hostway
Dedicated server hosting și cloud hosting
pentru +600.000 de clienți din întreaga lume.
afaceri Android aplicatii Apple Asus blog concursuri Cosmote facebook fotografie Galaxy google HP htc intel internet iPhone Jocuri Laptop LG masini microsoft Nokia oferte Online Orange poze pret review Romania romtelecom Samsung securitate IT Software Sony Spam studii tablete Telecom telefoane telefoane smartphone vanzari Vodafone windows Windows Phone