Categoria : Telefoane mobile (Click pentru articole similare!)

Vanzarile de telefoane au crescut in T3

Vanzarile de telefoane mobile au crescut cu 6% in trimestrul trei (iulie,august, septembrie) comparat cu aceeasi perioada din anul anterior si cu 5,6% comparat cu trimestrul doi din 2009, spune compania de analiza IDC.  In Europa de Est vanzarile sunt mai bune decat la inceputul anului, dar sunt inca pe minus comparat cu anul anterior. Cel mai puternic a crescut de data asta LG, care a intrecut Samsung la viteza de crestere, iar restul jucatorilor au ramas pe scadere comparat cu anul anterior.

Nokia continua sa sufere din cauza competitie pe toate segmentele, spune IDC. Veniturile companiei finlandeze au scazut cu 20%, a existat si o serie de probleme cu stocurile de componente si deci cu livrarea terminalelor asteptate pe piata. Cota de piata Nokia a scazut pe la 35%.

Samsung merge in continuare foarte bine, a vandut 60 de milioane de telefoane mobile. Sud-coreenii par sa-si atinga targetul de a vinde 200 de milioane de telefoane anul acesta.

LG Electronics a depasit 30 de milioane de telefoane vandute pe trimestru, a crescut cu 37,4% comparat cu 15,9% crestere pentru Samsung. LG are in portofoliu mai putine telefoane ieftine decat competitorii sai. Toata lumea asteapta acum telefoanele LG Android.

Sony Ericson si-a imbunatatit operatiunile in trimestrul trei, dar ca numar de telefoane vandute a scazut cu 45%. Cam cu atat scade si Motorola, care spera sa se relanseze cu ajutorul telefoanelor Android.

Citeste pe aceeasi tema:

1 comentariu deja la articolul “Vanzarile de telefoane au crescut in T3”

1. 1

[...] This post was mentioned on Twitter by Erwin Mobilissimo.ro, Dan Dragomir. Dan Dragomir said: Vanzarile de telefoane au crescut in T3 – http://tinyurl.com/yexmmw9 [...]

Parerea ta este importanta!

Samsung Galaxy:

Gadgeturi testate

Mio Spirit 680 – foarte ok

Mio Spirit 680 - foarte ok

În plimbările prin țară am avut la noi trei ti[...]

SeeNow – filme și emisiuni TV online

SeeNow - filme și emisiuni TV online

Am testat serviciul SeeNow, despre care am aflat l[...]

Gigabyte P2532 – laptop de gaming [review]

Gigabyte P2532 - laptop de gaming [review]

Laptopul de gaming al Gigabyte mi-a fost trimis la[...]

HTC One X – review

HTC One X - review

HTC One X chiar este cel mai tare smartphone în m[...]

Nokia Lumia 800 – avantaje și probleme

Nokia Lumia 800 - avantaje și probleme

Nokia Lumia 800 este un smartphone interesant. Are[...]

Parteneri:

Arena IT - blog de stiri IT - hardware, software, jocuri
Forum PC - forum de tehnologie
GSMRo.ro - Informatii telefoane mobile
ITStiri.ro - Stiri si informatii din IT
Laptop News - Stiri, Review-uri,Sfaturi, Laptopuri.
Playtech.ro - Gadgeturi, Tehnologie, Jocuri, Video, Download, Tips&Tricks
connect.ro – Cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa
Asistenta IT - Forum de asistenta IT