Sony lansează noi televizoare Bravia QLED

Sony lansează noi televizoare Bravia QLED

Sony a reactualizat seriile de televizoare Bravia. Modelele sunt specializate pentru vizionarea filmelor, oferind cea mai bună experiență cinematografică acasă. Odată cu evoluția serviciilor de streaming, vizionarea de filme în confortul casei a câștigat popularitate printre utilizatori.
stiri pe scurt

Știri pe scurt – 18 aprilie 2024

Cele mai multe probleme pe care le avem astăzi provin din acest fenomen: orice se întâmplă în România este vina victimei că nu a fost pe fază. Morți în spital? Doctorii n-au greșit. Victimele sunt de vină. Accidente? Victimele de ce existau acolo? Tâlhării sau violuri? Victimele au căutat-o. În niciun caz hoțul nu este […]
Seria Huawei Pura 70

Seria Huawei Pura 70 include patru modele

Seria Huawei Pura 70 include patru modele: Pura 70 de bază, Pura 70 Pro, apoi Pro+ și Ultra. Fiecare are specificații diferite și niveluri de preț diferit. Ele au fost lansate în China, dar venirea lor în Europa este așteptată de ceva vreme. Știm că urmează să lanseze multe produse noi în curând.
The Boring Phone

The Boring Phone: proiect de telefon clasic realizat de HMD și Heineken

The Boring Phone este un proiect de telefon clasic, cu clapetă și butoane, care a fost prezentat de HMD Global. Au colaborat cu Heineken și retailerul Bodega pentru asta, ca să stea oamenii la bere la discuții, nu pe smartphone. Producătorul telefoanelor Nokia a decis anul acesta să lanseze și telefoane mobile sub propriul brand.
Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra review: cel mai interesant flagship în 2024

A durat cam o lună și jumătate până am pus mâna pe Xiaomi 14 Ultra. L-am văzut la Barcelona, la Mobile World Congress. Dar atunci nu au fost disponibile unități de test, iar abia acum a ajuns în România, este disponibil la precomandă. Mi se pare cel mai interesant flagship în 2024. Desigur, este foarte […]