asus

LG aduce update-ul la Android 2.3 pentru terminalele Optimus

LG va facilita upgrade-ul la Android 2.3 pentru proprietarii de terminale snartphone Optimus 2X, Optimus 3D si Optimus Black, conform Connect. Primul smartphone care va primi update începând de azi, 1 noiembrie, este LG Optimus 2X.

20111101-102244 AM.jpg

LG Oprimus 3D va rula Gingerbread începând cu 21 noiembrie şi LG Optimus Black, pentru care update-ul va începe în 28 noiembrie.

Citește despre tehnologia Ecosys inventată de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

9 comentarii
 1. 1

  Astept de atata timp update-ul asta ca am si uitat de el… am incercat repede OTA dar nu vede update-ul, cred ca doar prin calculator merge…

 2. 2

  Update la comentariul de sus. Am incercat si prin LgMobile sa-i fac update, dar am primit mesajul urmator:

  „The Cell phone is the latest version already. So you don’t need to update.”

  Asa ca, inca nu a ajuns update-ul, este tot o stire marca LG sa-si mai spele din „pacate”…

 3. 3

  Vai cat regret ca mi-am facut update. Nu stiu daca sunt singurul, dar mi-am stricat bunatate de telefon care mergea bine. Acum la fiecare apel dupa ce termin „Sorry! The process com.android.phone has stopped unexpectedly… Force Close.” Am vorbit cu niste persoane de la Lg Romania si mi-au spus ca pur si simplu este prea repede facuta sesizarea, pentru ca numai de doua zile exista update-ul si nu pot sa ma ajute. Numar de la Service si sa trimit telefonul…

 4. 4
  sorinb says:

  Vlad, ai stiri despre lg-ul tau? Am si eu un x2 si tot incerc sa ii fac update! Primesc acelasi mesaj “The Cell phone is the latest version already. So you don’t need to update.” Am suita de la LG, ma anunta ca am un upudate, cand accept sa fac update am problema asta. Dar merita sa fac update sau ma leg la cap… Iti merge mai bine telefonul sau mai naspa???

 5. 5

  Cand o sa ajunga update-ul la tine, iti apare mesaj automat… LG nu le da pe toate simultan.

 6. 6
  ColoColo says:

  Va salut. Eu oare de ce nu gasesc nici un update, nici OTA nici cu USB-ul? Telefonul e cumparat de la Orange, sa fie de asta?

 7. 7

  Depinde. Ce model de telefon ai?

 8. 8
  ColoColo says:

  Scuze, am uitat sa specific. Am un Optimus Black cumparat de la Orange. Am instalat doar o varianta de soft (10b), atat a fost disponibil. Pentru 2.3 vad ca trebuie sa mai astept.

 9. 9
  catalin says:

  nu recomand sa faca nimeni update-ul la 2.3.4. de la lg optimus 2x. eu l-am facut si am revenit la froyo. e naspa facut softul. in momentul cand vb cu cineva in 2g dupa ce inchizi cateva secunde se pierde semnalul la telefon. pe 3g merge ok. asa ca astept android 4.0

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *