asus

Playbook recunoaște oficial aplicațiile Android

Research in Motion (RIM), producătorul Blackberry, a confirmat oficial faptul că tableta Playbook va rula aplicații Android. Pentru asta RIM va include soluții de emulare – App Players – care vor permite rularea de aplicații Java și Android pe tablet. Asta pentru a oferi utilizatorilor mai multe opțiuni din perspectiva accesului la aplicații. O chestie care ar trebui să deschidă un trend în industrie, dacă principalii competitori ar înțelege mai bine implicațiile.

Dezvoltatorii au probleme mari cu fragmentarea pieței de platforme software, chestie care le cere un efort suplimentar, testare pe multe variante (în cazul Android), dezvoltarea pe alte platforme dacă vor expunere maximă. Realizarea de astfel de soluții de acces ar duce la o competiție mai bună și acces mai ușor pentru utilizatori. Dar e greu de înțeles, majoritatea corporațiilor fac propriul App Store în loc să permită accesul la altul al concurenței.
Greșit 🙂

Via Telecoms

Citește despre tehnologia Ecosys inventată de Kyocera pentru imprimatele business ->>>

4 comentarii
 1. 1

  Vroiam sa postez un comentariu aici, dar mi-am dat seama ca am mai multe de spus 🙂 Asa ca te-am citat si am povestit aici -http://www.boio.ro/playbook-ruleaza-aplicatii-android/ – cum sta de fapt istoria cu Playbook. Te astept cu completari 🙂

 2. 2

  Hai să ne gândim un pic – de ce ar face RIM asta dacă n-ar merge bine aplicațiile? Doar pentru marketing? Eu nu cred.

 3. 3
  Miha says:

  Ce trebuie sa facem poată. Sa îmi ruleze aplicații de android pe playbook
  ? Vreau jocul Mewo Mewo star acres

 4. 4
  Miha says:

  Ce trebuie sa instalez pe playbook sa recunoască aplicațiile de pe android?

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *