asus

Tableta Evolio Neura va trece la Ice Cream Sandwich

Tableta Evolio Neura, cea mai sofisticată tabletă vândută sub brand românesc, va trece la Android 4.0 Ice Cream Sandwich, spune Connect, de îndată ce platforma va deveni disponibilă. Alegerea platformei Android 2.2 ca bază de dezvoltare a fost principalul reproș adus tabletei Evolio, de altfel un gadget ok. Rămâne prețul cam mare.

Tableta Evolio Neura

Tableta Evolio Neura

Potrivit declarațiilor lui Liviu Nistoran pentru Biz, tableta s-a vândut în aproximativ 1.000 de unități de la lansarea pe piață, iar pînă la sfârșitul anului se estimează că vânzările să ajungă la 4.000 de unități.


2 comentarii
 1. 1
  Florin says:

  Dacă trecea la sandwish-ul cu înghețată cred că am să o cumpăr!

 2. 2
  Marin 52 says:

  Secretul in existenta tabletelor este de factura pur comerciala,altfel oportunitatile lor vor fi impiedicate sa triumfe asupra pretului mare.O vinzare cu un nr. dublu de tablete la jumatate de pret decit acum e preferabila unei vinzari dependente de un pret dublu!
  In concluzie,tabletele sint dorite de romani,dar pretul prea mare reduce vinzarile la mai mult de jumatate si atunci devine valabila doar o masura:imjumatatiti ,Dlor, pretul de vinzare si veti vinde la dublu sau si mai mult!

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *