Call of Duty: WW2 a fost deja confirmat oficial, dar toate detaliile noului joc vor fi dezvăluite abia pe 26 aprilie. Pînă atunci mai avem timp să speculăm ce noutăți vor fi în acest joc.

După cum spune și titlul, Call of Duty are un episod inspirat din al doilea război mondial. Mă scuzați că nu scriu război cu r mare, dar nu mi se pare relevant.
Zvonul se auzise de ceva vreme, dar neoficial, iar acum avem prima confirmare oficială. De altfel și imaginile care circulă acum pe net sunt oficiale. Noul joc video este dezvoltat de Sledgehammer Games, aceeași companie care a făcut acum trei ani Call of Duty: Advanced Warfare. Anunțul oficial vine pe 26 aprilie, dar jocul nu va fi lansat oficial pînă în noiembrie.

Al doilea război mondial este favoritul gamerilor, care explorează astfel istoria și încearcă să schimbe rezultatul bătăliilor. Acum veți avea ocazia să explorați bătăliile epice de acum 70 de ani, gen debarcarea din Normandia, bătălia pentru Stalingrad și altele asemenea. Hărțile urmează să fie destul de realiste și realizate în detaliu, iar compania a realizat noi metode de socializare și comunicare pentru pasionații acestui joc.

Primii care fac pre-comandă pentru joc au parte de acces la private-beta așa cum s-a întâmplat și la celelalte ediții ale jocului. Multe dintre informații sunt bazate pe un material de marketing care a apărut “din greșeală” undeva în Australia. Găsiți mai multe detalii aici.

Pe lângă modul multiplayer, se pare că va exista și un mod de cooperare între jucători, ca să puteți juca WW2 împreună cu prietenii. Din descrierea oficială eu înțeleg că nu prea poți alege să joci cu naziștii.

Call of Duty: WWII tells the story of an unbreakable brotherhood of common men fighting to preserve freedom in a world on the brink of tyranny.

Revin cu mai multe detalii miercuri, după ce vedem anunțul oficial pe tema asta.