asus

Fitbit cumpără Vector Watch la scurt timp după Pebble

Fitbit, unul dintre cei mai cunoscuți producători de smartwatch-uri, a preluat și compania românească Vector Watch, conform Wall-Street. Eu am testat ceasul românesc, are potențial, iar vânzarea va asigura probabil păstrarea mărcii.

Anunțul oficial a apărut pe site-ul Vector Watch.

Echipa Vector Watch va fi preluată de asemenea de Fitbit. Se pare că liderul industriei smartwatch a decis că este neapărat necesară preluarea unor companii rivale pentru a rămâne pe piață. Recent, Fitbit a anunțat preluarea „tehnologiei și patentelor” Pebble, unul din marii producători din industrie. Veniturile Fitbit au crescut pe trimestrul trei la peste 500 de milioane de dolari, iar pe primele nouă luni ale anului a depășit 1.5 miliarde de dolari.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

4 comentarii
 1. 1
  Lungu Florin says:

  era doar o chestiune de timp….

 2. 2
  Dan Dragomir says:

  Este greu să supraviețuiești doar cu două produse… Nici Pebble n-au reușit deși erau mult mai mari. Iar Fitbit profită de ocazie să își consolideze fotoliul de lider.

 3. 3
  iflorin says:

  Tipic Romanesc… creez dupa care il vand la primul solicitant! Maine, poimaine va disparea dupa piata Vector ca si brand Romanesc.
  Demn de apreciat Allview, a ramas inca brand Romanesc- Respect!

  Anul trecut sa mai vandut un site Romanesc iar acum nu mai prezinta nici un interes…

 4. 4
  Dan Dragomir says:

  Salut, este foarte greu să supraviețuiești pe termen lung. Allview are niște parteneriate, întâi cu Altex/Flanco și alte firme românești și apoi cu Carrefour sau alte supermarketuri, apoi cu Digi Mobil, cu operatori telecom. Astfel vând per-total destule echipamente să supraviețuiască. Dar pentru un ceas e nevoie de piață globală, de relații la Amazon și la magazinele chinezești sau indiene. Este foarte greu de obținut, pierzi bani, etc. Așa dacă bagi 5 milioane în companie și o vinzi cu 15 milioane, ai câștigat pariul.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *