asus

iPad a avut un trimestru sub așteptări

iPad are vânzări sub așteptările analiștilor relevă anunțul făcut azi de Apple în procesul contra Samsung, iar cifrele au fost identificate de Horace Dediu, românul care s-a dovedit cel mai bun analist al mișcărilor Apple. Luând declarațiile oficiale Apple reiese că în primele trei luni din 2011 s-au vândut 4,2 milioane de tablete iPad, nu 6-8 milioane cu au estimat anterior mulți analiști. Apple va anunța rezutate pe T1 zilele astea.

iPad 2

iPad 2

iPad

În declarația Apple se spune că, pînă la 31 martie 2011 s-au vândut în lume 108 milioane de iPhone și 19 milioane de tablete iPad. Scăzând cifrele deja oficiale pentru 2010, respectiv 89 de milioane iPhone 4 și 15 milioane de iPad 1, rezultă că pe primele trei luni s-au vândut 18 milioane de telefoane mobile, în linie cu estimările, dar numai 4,2 milioane de tablete, mult sub estimări. Cele mai pesimiste analize făceau referire la 5 milioane de tablete.

Apple a lansat în martie iPad 2 și este posibil ca mulți dintre cumpărători să fi așteptat lansarea comercială a noii versiuni a tabletei.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Tags:,
1 comentariu
  1. 1
    Dan says:

    Si de aia sunt ei suparati pe Samsung ? LOL.
    Parerea mea ca au vandut mai slab datorita faptului ca in Ian si Feb nimeni nu a mai cumparat Ipad 1 datorita asteptarilor pentru Ipad 2. Si cand au lansat Ipad 2 nu au avut stocuri suficiente, nu au permis pre-order, nici macar in magazinele lor nu au avut suficiente produse. On-Line-ul a avut timp de livrare de la 3 saptamani in sus ceea ce plaseaza grosul vanzarilor in Aprilie.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *