Kaspersky Lab își deschide un birou R&D în Irlanda pentru a-și dezvolta portofoliul destinat companiilor mari. Compania va investi 5 milioane de dolari în primul său centru de cercetare din Europa.

dreamstime_s_9485794-compressor
Credit foto: © Honster | Dreamstime.com – Dublin

Noul centru de cercetare și dezvoltare va crea 50 de noi locuri de muncă în următorii trei ani. Biroul va fi axat pe dezvoltarea analizei datelor și a tehnologiilor de machine learning pentru portofoliul de soluții adresate companiilor mari. Echipa va avea în responsabilitate componentele centrale ale noilor soluții Kaspersky Lab, centrate pe detecția atacurilor cu țintă predefinită și investigații.

Echipa de cercetare din Irlanda va fi condusă de Keith Waters, Head of Engineering. Keith este absolvent al University College Dublin, fiind licențiat în informatică. Are o experiență de peste 15 ani în crearea de produse bazate pe analiza “big data”, pentru companii mari, și livrarea soluțiilor către clienții globali.

Compania va continua să-și îmbogățească oferta destinată companiilor mari, pentru a răspunde cu informații, tehnologii și servicii, în fața amenințărilor sofisticate. Pentru a implementa aceste planuri, Kaspersky Lab își crește numărul de angajați și creează aproximativ 400 de locuri de muncă în toată lumea, pe parcursul anului 2016, majoritatea în cercetare și dezvoltare.