asus

Microsoft România are director general nou

Microsoft România anunță numirea lui Ronald Binkofski în funcția de Director General al companiei. Se pare că gigantul software a introdus o politică de primenire a managementului, politică despre care vorbise chiar Călin Tatomir la cea mai recentă conferință de presă, dar nu reușesc nici acum să îmi dau seama dacă el știa de această înlocuire de atunci sau nu. Posibil că da… Anul acesta Microsoft România a adus pentru prima dată un străin pe post de manager important, Michal Golebiewski, adus director de marketing. Evident, Binkofski este primul expat director general al filialei locale Microsoft.

Update: deci da, știrea a fost la Zoso mai devreme. Ciudat mod de comunicare, eu n-am văzut nici comunicatul, decât pe site.

Călin Tatomir zice: „Sunt mândru de realizările echipei în acești doi ani și sunt optimist cu privire la impactul pe care Microsoft va continua să îl facă în industrie și în societate”.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Don Grantham, President, Microsoft Central and Eastern Europe: „Îi mulțumim lui Călin pentru rezultatele deosebite pe care filiala din România le-a raportat în acești ani, în condiții economice dificile”

Ronald Binkofski, Director General, Microsoft România: „Sunt onorat de numirea mea în funcția de Director General al Microsoft România și de preluarea acestei funcții de la Călin”

Dacă Hotăran fusese plimbat prin diverse funcții regionale, rămâne întrebarea, de ce Călin Tatomir s-a despărțit de Microsoft și ce va face în continuare?

Update: detalii suplimentare și la Victor și pe Business Cover.


3 comentarii
 1. 1
  zoso says:

  a publicat un blogger si au iesit cu comunicatul mai devreme. 😀

 2. 2

  Zi-ne de unde ai aflat? 🙂

 3. 3
  zoso says:

  am vorbit cu Bill.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *