TeamNet, companie membră a Asesoft Net, a lansat azi platforma M.O.R.E., un sistem SaaS (software as a Service) pentru gestiunea afacerilor – HR, venituri şi cheltuieli, relaţii cu clienţii, document management, gestionarea flotei auto, practic o soluţie completă pentru companii. Soluţia a fost prezentată în cadrul unei discuţii cu Adrian Vasilescu, BNR şi Radu Soviani.

Lansarea M.O.R.E. - Adrian Vasilescu, Radu Soviani
Lansarea M.O.R.E. - Adrian Vasilescu, Radu Soviani

M.O.R.E.

Platforma este compusă din module specializate, poate fi adaptată pe orice verticală de business şi poate fi personalizată nevoilor companiilor. Include chiar şi un portal intern al companiei, email,arhivare electronică, acces la legislaţia românească. Fiind SaaS, are un preţ anual de licenţă de 2.731 de euro, comparat cu peste 21.000 de euro pentru o platformă clasică.

Iosif Moldovan, secretar de stat MCSI
Iosif Moldovan, secretar de stat MCSI

Adrian Vasilescu spune că românilor le lipseşte în general organizarea, chiar dacă avem multe alte talente. Dar este bine că putem folosi IT-ul pentru a deveni mai organizaţi.

Este o plăcere să-l asculţi pe Adrian Vasilescu, foarte bune exemplele. Din păcate nu am timpul necesar să ascult toate poveştile de astăzi.

Adrian Vasilescu
Adrian Vasilescu