Orange a lansat azi un proiect de transformare a portofoliului de abonamente prin introducerea unui concept inedit de segmentare a pieţei bazată pe necesităţile clienţilor de telefonie mobilă. Noul portofoliu va grupa abonamentele sub trei simboluri surprinzătoare care definesc tipologii diferite de comunicare ale clienţilor:

Delfin, Panteră şi Fluture.

Sub simbolul Delfinului se regăsesc abonamentele axate pe serviciile de voce, concepute special pentru cei care au nevoie de mai multe minute pentru convorbiri. Clienţii pot alege dintre cele 8 variante de abonamente Delfin, cu preţuri1 între 4 euro şi 60 de euro. De exemplu, abonamentul Delfin 8 include 400 de minute în reţea şi 100 de minute naţionale, totul cu 8 euro lunar.

Abonamentele Panteră cuprind toată gama de servicii – voce, mesaje scrise şi internet mobil – şi sunt dedicate celor mereu în mişcare, interesaţi de performanţă, dornici să folosească la maximum funcţiile telefonului. Abonamentele Panteră sunt disponibile în 6 variante şi au preţuri cuprinse între 8 şi 80 de euro. De exemplu, clienţii cu abonamentul Panteră 12 primesc 600 de minute în reţea şi 120 de minute naţionale, 600 de mesaje scrise în reţea, acces nelimitat în portalul pentru mobil Orange World şi trafic pentru navigare pe internet atât de pe telefon cât şi de pe computer, totul cu 12 euro lunar.

Abonamentul Fluture se adresează clienţilor care au nevoie de un control cât mai bun al costurilor şi care sunt atraşi de ofertele PrePay, dar îşi doresc în acelaşi timp beneficiile unui abonament. Pe lângă 100 de minute în reţea şi 5 MB pentru acces la internet, cu 9 euro lunar, abonamentul Fluture oferă acces la opţiunile PrePay. Clienţii îşi pot realimenta oricând contul prin modalităţile de reîncărcare specifice cartelei PrePay şi primesc bonusuri la reîncărcare.