asus

Digi Mobil a atins cifra de 1 milion de numere portate în opt ani

Digi Mobil al RCS RDS a anunțat ieri că au atins 1 milion de numere portate din alte rețele. Serviciul de portare a fost lansat în octombrie 2008, iar la început de 2017 au atins cifra menționată.

Conform oficialilor companiei, Digi Mobil înregistrează în prezent peste 3 milioane de abonați, persoane fizice și juridice. În prezent, rețeaua 3G Digi Mobil acoperă peste 97% din populaţie, iar reţeaua 4G a atins pragul de 37%.

În 2016, RCS RDS a reușit să atragă de la competitori peste 400.000 de utilizatori, conform cifrelor publicate de ANCOM, fiind operatorul care a câștigat cei mai mulți clienți. Acum cei de la Digi Mobil promit că vor investi pentru dezvoltarea rețelei 4G, pentru a susține traficul de date și aducerea de noi clienți. Prețurile mici sunt principalul factor pentru care utilizatorii din România aleg să se porteze la Digi Mobil.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Totuși, pe blog am în continuare numeroase comentarii cu rețeaua care nu merge, semnal slab și o calitate a Internetului foarte slabă. Unii oameni consideră că telefoanele sunt defecte, dar pînă la proba contrarie cauza problemelor este calitatea slabă a semnalului.


4 comentarii
 1. 1
  Adrian says:

  Sigur cei de la rcs produc telefoane defecte :-)). Cat despre postaci…să auzim numai de bine! Un fost client al unui mare operator, în prezent client Digi Mobil. Mulțumit de rețeaua care „nu merge”, de calitatea slabă etc. Cui nu-i convine, să se ducă la alt operator. unu’ cu prețuri mari ca la ăștia le au mici.

 2. 2
  Dan Dragomir says:

  După tine RCS produce telefoane? :-))
  Uite, citește aici ce probleme au oamenii:
  https://www.computerblog.ro/dan/romania/rcs-rds-digi-mobil-de-ce-oferta-ieftin-nu-trebuie-ne-pcleasc.html#comments

 3. 3
  iflorin says:

  citez: ‘Totuși, pe blog am în continuare numeroase comentarii cu rețeaua care nu merge, semnal slab și o calitate a Internetului foarte slabă. Unii oameni consideră că telefoanele sunt defecte, dar pînă la proba contrarie cauza problemelor este calitatea slabă a semnalului.’

  Am constatat si eu problema: semnal slab.
  Insa avand in vedere ca RCS RDS are semnat un contrat cu Vodafone pentru folosirea infrastructurii iar in zona Deva, Hunedoara la vodafone am semnal full iar la Digi slab, ce sa inteleg? Vodafone ‘taie’ din semnalul clientilor de la Digi !
  Digi a jucat bine de la inceput cand au semnat contractul cu Vodafone pentru folosirea infrastructurii (Vodafone are infrastructura noua), cei de la Vodafone crezand ca au facut o afacere de milioane, insa… s-au dat seama acu 2 ani ca odata cu semnarea contractului, RCS a obtinut si o ‘scurgere constanta si gratuita’ de clientii atat de la ei cat si de la Orange si Telekom.
  Asa ca in incercarea disperata de a stopa aceasta ‘scurgere constanta si gratuita’ de clienti, se joaca cu semnalul… clientilor.

  Eu nu ii condam pe cei de la RCS RDS de lipsa semnalului ci pe cei de la Vodafone! Unde am semnal la Vodafone TREBUIE sa am semnal si la Digi.
  Cat de curand Digi va finaliza propria retea, iar problema semnalului va fi o ‘amintire a unei afaceri facute pe spatele vodafone ‘.

 4. 4
  Dan Dragomir says:

  Am citit și exemple pozitive, zone unde nu era semnal și acum merge. Dar sunt puține și cred că în rest mai au mult de investit ca să acopere tot. Eu acuma rar mai am zone unde nu e decât 2G, iar zone fără semnal aproape deloc, doar pe la subsoluri -2 se pierde semnalul. Oricum, depinde foarte mult de ceea ce faci și ce nevoi reale ai. Eu n-aș putea fără net continuu, fără roaming, chestii care pentru utilizatori normali poate nu sunt importante.
  Dacă omul vorbește de 2-3 ori pe zi și intră pe net foarte rar, poate nici nu contează calitatea rețelei. Iar prețul relativ mic e foarte bun pentru cei fără venituri.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *