asus

Romtelecom: oferta include cablu TV gratuit

Romtelecom atacă rivalii din zona cablu TV, RCS & RDS și UPC, cu o ofertă care include serviciile de cablu în mod gratuit, spun cei de la ZF. Din câte știu cablul TV analog este pe un trend negativ, ceilalți operatori având în ultima vreme campanii prin care doresc trecerea utilizatorilor la serviciile digitale. Oricum au fost clienți care au renunțat la cablu TV doar din cauză de preț. Eu personal nu am auzit nimic despre această campanie Romtelecom.
calbu TV

Citez din articolul ZF:

Comunicarea a fost realizată exclusiv prin agenţii de vânzări care au bătut la uşa clienţilor, prin anunţuri la mica publicitate, fluturaşe sau panouri publicitare. Informaţiile despre campania „cablu gratis” nu au fost comunicate oficial şi nu sunt menţionate nici în prezent pe pagina web a companiei.

Romtelecom oferă gratuit serviciul de cablu TV pentru clienţii noi, pentru clienţii care au deja un abonament de televiziune sau internet la Romtelecom pe care îl reînnoiesc şi clienţilor care au deja un abonament de telefonie fixă pe care îl reînnoiesc alegând un plan tarifar de peste 10 euro/lună.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>


8 comentarii
 1. 1
  Frantz says:

  Da.
  Ar trebui să spună că tv-ul gratuit vine cu o dublare a prețului abonamentului pentru telefonul fix.
  Cine mai folosește telefonul fix în ziua de azi? Cer abonament pentru el ca să poți avea internet de la ei. Practic îți bagă pe gât un serviciu pentru a beneficia de un altul. Și cum comuniștii de la Romtelecom nu au niște prețuri mici…..

 2. 2

  Mersi pentru precizare, eu n-am vazut oferta si nu stiu detaliile.

 3. 3
  Paul says:

  Abonamentul la telefonia fixa nu mai este obligatoriu.
  La inceput spun ca nu se poate, dar daca nu cedezi ”din prima” la oferta lor o sa aveti intenet si televiziune de la Romtelecom, fara abonament de telefonie fixa.

 4. 4
  Xantes says:

  Serviciile pe cablu – strict prin asa-numitul cablu de antena – nu sunt neaparat analogice!
  UPC si Rcs & RDS asigura servicii analogice prin cablu de antena! Si sunt nu numai analogice, dar si Full High Definition(Full HD)… if you know what I mean!
  Dealtfel, serviciile de televiziune asigurate prin intermediul antenelor prin satelit nu sunt mai putin analogice, avand in vedere ca exista – ca si la UPC si RCS & RDS – un media box converter care transforma semnalul analogic, in semnal digital!
  Asadar, chiar nu-ti inteleg afirmatia trendului negativ, al serviciilior pe cablu!

 5. 5

  Salut, eu am RCS – cablu digital asa ca stiu bine cum sta treaba. Ce vroiam sa spun este ca numarul utilizatorilor de analog scade mai rapid decat numarul de noi conexiuni la digital = cei care au renuntat la servicii din cauza crizei. Daca te uiti prin rapoartele RCS si UPC o sa vezi. Daca vrei iti caut eu cifrele…

 6. 6
  Xantes says:

  Asta-i altceva… dar din prima postare nu asta reiesea!
  Pai, la analog nici daca ar avea lumea bani, tot nu s-ar mai conecta, pentru ca nici nu prea mai esti incurajat mai nicaieri sa contractezi un abonament pe analog, s-apoi, abonamentele digitale – fie simple sau HD – au devenit destul de accesibile. Un real motiv pentru scaderea abonamentelor strict TV cred ca au scazut practic si la digital, atata timp cat nici nu ai ce sa vezi, mai la niciun post de televiziune. Fie sunt filme FOARTE vechi, fie relativ noi si nunt repetate pana la epuizare(a noastra, evident)! Noroc cu Internetul, ca altfel nici serviciul de televiziune si cu atat mai putin cel de telefonie fixa – indiferent de unde l-ai achizitiona – nu s-ar mai vinde-n veci.

 7. 7
  adrian says:

  da mia dat cablu gratis:D plateam netu si tel 39 de lei si pe langa asta mia bagat si cablu analog gratis:) am 68 de canale ..multumit de pret

 8. 8
  CONSTANTIN NISTOR says:

  2 ani sau ancheiat la rds. …….INTREB CE RETEA DE CABLU ARE TOATE POSTURILE PE CARE NU LE MAI ARE RDS.????

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *