Allview pregătește un smartphone botezat 34 care are dispaly cu tehnologie on-cell, un format care permite realizarea de terminale mai subțiri și mai ușoare. Vă explic imediat tehnologia.

Allview_E4_ON-CELL

Allview E4 se va remarca printr-un display cu cu culori foarte bune, rezistent la zgârieturi, totul într-un body foarte subțire.

Tehnologia on-cell asigură introducerea senzorilor touch (suprafața senzorială) direct în structura LCD-ului, acesta nemaifiind o componența separată, adăugată deasupra display-ului. Acest mod de realizare contribuie la reducerea semnificativă a grosimii ansamblului touchscreen-display, la o structură mai ușoară, la redarea de culori naturale, oferă unghiuri mai bune de vizualizare și elimină reflexiile optice din interior.

Abia aștept să aflu toate detaliile …

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!