Allview pregătește lansarea unui nou model de smartphone Android, un telefon botezat X2 Soul Style. Deocamdată știm despre el că are un design special, este bine dotat și vine cu tehnologie 4G. Este dual-SIM și are de asemenea slot de carduri de memorie microSD.

X2 Soul Style blue

Cei de la Allview au și modele care sunt foarte bine realizate și cu dotări bune, dar nu sunt cele mai ieftine. Pe lângă design și tehnologiile noi încorporate, terminalul are și camere foto de bună calitate, atât pe spate, cât și cea frontală pentru poze sefie.

Partea nasoală este că Allview au lansat deja și ei foarte multe modele, care se cam concurează acum între ele. Nu știu exact pe care să vi-l recomand. O să mai testez câteva modele înainte să-mi dau cu părerea mai exact.

Noul Allview X2 Soul Style ar putea fi lansat oficial săptămâna viitoare. Sunt curios ce procesor și ce alte dotări tehnice au ales, ca să ne facem o idee cât de performant este și dacă merită banii. Cum aflu mai multe detalii despre el am să vă scriu.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!