Chiar dacă este un produs scump și deocamdată nu se poate cumpăra telefonul fără tabletă, Padfone Infinity este foarte reușit și cred că va avea succes. La 999 de euro nu este un produs mass-market, dar cei care vor să cumpere un device de ultimă generație vor plăti pentru calitate. Iar telefonul și tableta Asus s-au îmbunătățit semnificativ. Așa cum 2 a fost mult peste primul Padfone, acest model este mult peste Padfone 2.

Asus Padfone Infinity hands on
Asus Padfone Infinity hands on

Telefonul se bate cu orice rival, că o fi HTC One, Xperia Z sau G Pro. Arată excelent, ecranul de 5 inch Full HD este foarte bun, iar carcasa din aluminiu este fără rival la un smartphone. Arată impecabil, e finisat perfect și nu mai are nicio problemă, oferă o experiență excelentă. Tableta este similară, Probabil chiar cea de la Infinity, un display de 10.1 inch, se conectează instant la telefon, dar nu poate fi folosită fără el. Este o soluție și pentru a prelungi viața bateriei, dar mai ales pentru a îmbunătăți experiența atunci când călătorești sau ai timp de citit. Când nu ai timp, folosești doar telefonul. E atât de simplu. Procesorul quad-core la 1.7 GHz este susținut de 2GB de RAM și dispune de 32 sau 64GB de stocare. Tableta este de asemenea metalică pe spate și dă o senzație foarte bună, de produs premium. Nu este deloc greu, chiar dacă s-a folosit aluminiul polishat. De asemenea este un produs care iese pe primul loc în orice test de performanță.

Abia aștept să vină la teste, cred că este aproape de telefonul anului. Sper ca feedback-ul nostru să ajungă în Taiwan și să vândă telefonul și separat de tabletă 🙂

Galerie foto

Video