Vorbeam vineri despre cele mai bune filme și seriale de văzut zilele astea, așa că am profitat de week-end și m-am uitat la Entourage și Vinyl, despre care am primit comentarii interesante. Vestea bună este că de-acum puteți face binging și atunci când călătoriți, în autobuz, în tren sau metrou ori chiar pe bancă în parc. Cu ajutorul Supernet 4G de la Vodafone.
Puteți face binging chiar și pe litoral, chiar dacă mergeți cu cortul, precum eroii noștri din clipul oficial:


Oferta Vodafone

Operatorul are acum o ofertă excelentă pentru noii clienți sau cei care își înnoiesc abonamentul. Clienții primesc un smartphone, precum și la alegere, un al doilea smartphone sau un SIM de date sau o tabletă. Fiecare alegere aduce trafic de date în plus, pe lângă traficul și serviciile de voce deja incluse în primul SIM. Abonamentele permit acces simultan, pe ambele SIM-uri, la o bogată colecție de filme și seriale, prin HBO GO.

Noile abonamente promovate acum se numesc Vodafone Super Red Duo. Mai multe informații despre noile abonamente sunt disponibile pe pagina oficială.

HBO GO este disponibil free 24 luni pe SIM-ul principal. Rețeaua Supernet 4G are la bază o tehnologie specială xStream – algoritm optimizat pentru streaming video. Astfel nu o să aveți probleme cu vizionarea filmelor și serialelor.

Concurs

Voi ce filme seriale urmăriți pe HBO sau HBO GO? Alegeți unul din titlurile de pe site-ul lor sau din lista de mai jos și spune-ți-mi într-un comentariu la acest articol cu ce vreți să faceți binging.
Game Of Thrones, Veep, Togetherness, Vinyl, Boardwalk Empire, True Blood, Entourage, Rome, Sex And The City, Six Feet Under, Leftovers, Sopranos.

Veți putea câștiga o cartelă Vodafone cu Internet nelimitat timp de trei luni și acces gratuit la HBO GO ca să vedeți despre ce e vorba.
Câștigatorul va fi anunțat vineri 22 aprilie.