Bloggers Lan Party a devenit deja tradiție și se pregătesc acum pentru ediția din primăvară. Am trecut sâmbătă noaptea la Pescariu , după un Black Friday obositor, să-i văd pe inamici cum se luptă pentru premii în cadrul ediției de toamnă. De data asta au avut sponsori noi și s-au dat premii serioase. 

Bloggers Lan Party 4
Bloggers Lan Party 4

Concurusul a reunit bloggeri cunoscuți și pasionați de jocuri, care au stat pînă la dimineață pentru o distracție pe măsură. M-a impresionat și gestul lui Mihai Pătrașcu, Evomag. Sâmbătă noaptea, la miezul nopții, Mihai a venit la magazin să facă rost de un switch de 24 de port-uri, rolă de fibră și clește. Numeri pe degete oamenii care ar face asta pentru un “cunoscut”.

Ediția 4 s-a bucurat de și mai mulți participanți comparat cu primele trei. Printre premii s-au numărat monitorul EW2730 de 27-inch, Kingston Flash Reader și Powerbank, un HDD WD Black Edition – 1TB & 7200rpm, procesoare AMD, un mouse Logitech și niște jocuri video.

Bloggers Lan Party 4 a fost un eveniment susținut de AMD, ASRock și PC Garage cu sprijinul Pescariu Sports & Spa. Parteneri: BenQ, Kingston, Western Digital, Ubisoft.

Galerie foto