Au trecut câteva zile după încheierea concursului Allview, am fost la Barcelona, am ajuns azi-noapte. Acum să facem tragerea la sorți. Se pare că a fost dificilă cerința cu postarea pe pagina de Facebook, multă lume a postat comentarii la alte știri, nu pe pagină, cum cerea regulamentul. Așa că tragerea la sorți va fi altfel.

Clipboard01

Am atras atenția participanților că postau greșit, le-am pus un tutorial care arăta unde trebuie scris, nimic. Din păcate, consider că oamenii care nu au postat corect nu au fost atenți la cerințe și nu vor intra în tragerea la sorți. Așa că vom trage la sorți cu cei care au postat corect pe Facebook, apoi vedem dacă au mesaj pe blog. Atunci au respectat ambii pași și este totul ok.

În loc de random, o să derulez pe pagină, iar unde se oprește cursorul, acela va fi câștigătorul dacă a urmat ambii pași. Vedeți în filmare cum a fost.

Clipboard02

Câștigătorul este autorul comentariului nr. 96, Marius Cimpian. Succes ! Aștept un mesaj pe adresa de la Contact pentru a trimite premiul.

VideoVă aștept la următoarele concursuri:


Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!