Cei de la Intel au lansat un concurs pe Instagram cu premii interesante. Pînă pe 1 octombrie puteți încărca fotografii, care să răspundă la întrebarea: poți fotografia un secret? Folosiți hashtag-ul #intelsecret și tag-ul @intelromania și puteți câștiga una dintre cele 5 tablete puse în joc sau un laptop/tabletă.

Instagram Intel Romania

Vedeți și contul Intel pe Instagram, vedeți și pozele încărcate de ceilalți competitori folosind hashtagul. Nu este deloc complicat.

Din toate pozele încărcate vor fi selectate cele mai bune cinci imagini, iar autorii primesc automat o tabletă Fonepad 7. Pozele vor intra apoi în marea finală al cărui premiu este un laptop 2 în 1 Transformer Book T100, cu Intel Inside. Alegerea marelui câștigător se va face exclusiv pe contul de Instagram Intel România pe bază preferințelor publicului, exprimate prin “Likes” și “Comments”.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!