Ultima precizare oficială legată de câștigătorul concursului Puzzle cu Nokia N8. Evenimentul a urmărit implicarea cititorilor celor 5 bloguri (Dan Dragomir, Emilian Nedelcu, Daniel Chetroni, Mihai Tănase şi Marius Ovidiu Călugăru) într-un joc interactiv al cărui mecanism a fost unul simplu a€“ găsirea celor 45 de bucăţi care compuneau 9 poze în care apare terminalul Nokia N8.
După cum s-a specificat şi în regulamentul concursului, premiul urmă să fie înmânat primei persoane care trimite integral cele 9 fotografii compuse din bucăţile ascunse în bloguri.
Cele 45 de bucăţi au fost împărţite între cei 5 bloggeri, astfel că nimeni nu putea completa albumul fără a trece prin cele 5 bloguri partenere.
Bucăţile de fotografii au fost încărcate pe cele 5 bloguri în zilele de 2 şi 9 decembrie, fiind urmate de indicii despre locurile unde au fost ascunse. Pe blogul www.nokias.ro, din cauza unor probleme tehnice, a existat un decalaj între momentul încărcării bucăţilor de fotografii (runda din 9 decembrie) şi apariţia indiciilor, acestea din urmă apărând în jurul orei 15.00, în timp ce fotografiile au apărut încă din dimineaţa zilei de 9 decembrie.
Primul email care a sosit pe adresă nokia_romania@ovi.com a fost cel trimis de Sengher Nicolae pe data de 9 decembrie, la oră 13.48 (a se vedea captura din Inbox). Întrucât acest email a sosit înainte de apariţia indiciilor pe Nokias.ro, participantului i s-au solicitat şi linkurile către bucăţile de fotografii, pentru a valida înscrierea sa. Participantul a oferit şi aceste linkuri, astfel că nu a existat niciun motiv pentru descalificarea sa. Linkurile către bucăţile de fotografii nu au fost solicitate decât lui Sengher Nicolae.
În ceea ce priveşte dificultăţile de ordin tehnic întâmpinate de unele bloguri, ele s-au datorat traficului intens.

Rămâi la zi cu gadgeturile și tehnologia

* trebuie completat
Formatul

Vezi cum arată