asus

Concurs Nokia – precizări oficiale

Ultima precizare oficială legată de câștigătorul concursului Puzzle cu Nokia N8. Evenimentul a urmărit implicarea cititorilor celor 5 bloguri (Dan Dragomir, Emilian Nedelcu, Daniel Chetroni, Mihai Tănase şi Marius Ovidiu Călugăru) într-un joc interactiv al cărui mecanism a fost unul simplu a€“ găsirea celor 45 de bucăţi care compuneau 9 poze în care apare terminalul Nokia N8.
După cum s-a specificat şi în regulamentul concursului, premiul urmă să fie înmânat primei persoane care trimite integral cele 9 fotografii compuse din bucăţile ascunse în bloguri.
Cele 45 de bucăţi au fost împărţite între cei 5 bloggeri, astfel că nimeni nu putea completa albumul fără a trece prin cele 5 bloguri partenere.
Bucăţile de fotografii au fost încărcate pe cele 5 bloguri în zilele de 2 şi 9 decembrie, fiind urmate de indicii despre locurile unde au fost ascunse. Pe blogul www.nokias.ro, din cauza unor probleme tehnice, a existat un decalaj între momentul încărcării bucăţilor de fotografii (runda din 9 decembrie) şi apariţia indiciilor, acestea din urmă apărând în jurul orei 15.00, în timp ce fotografiile au apărut încă din dimineaţa zilei de 9 decembrie.
Primul email care a sosit pe adresă nokia_romania@ovi.com a fost cel trimis de Sengher Nicolae pe data de 9 decembrie, la oră 13.48 (a se vedea captura din Inbox). Întrucât acest email a sosit înainte de apariţia indiciilor pe Nokias.ro, participantului i s-au solicitat şi linkurile către bucăţile de fotografii, pentru a valida înscrierea sa. Participantul a oferit şi aceste linkuri, astfel că nu a existat niciun motiv pentru descalificarea sa. Linkurile către bucăţile de fotografii nu au fost solicitate decât lui Sengher Nicolae.
În ceea ce priveşte dificultăţile de ordin tehnic întâmpinate de unele bloguri, ele s-au datorat traficului intens.


6 comentarii
 1. 1
  Robert says:

  As mai adauga la „dificultatile de ordin tehnic” si serviciile de kko pe care le ofera unele firme de hosting din Romania. Puteti citi la link-ul de mai jos scuzele aproape penibile ale unui director tehnic de la firma respectiva de hosting.
  http://chetroni.com/castiga-un-nokia-n8-runda-a-doua-de-indicii-pentru-concursul-puzzle-cu-nokia-n8/comment-page-1/#comment-485

 2. 2
  Marian says:

  Felicitari castigatorului!
  Am participat la concurs si am descoperit cateva bucatele de poze chiar pe 9 dimineata inainte de indicii. Dar mai greu mi-a fost la asamblare. Asta e, astept alte concursuri.

 3. 3

  Si uite-asa ne spalam pe maini 🙁
  Sincer aveam pretentii mai mari de la Nokia doar ca romanul nu se dezminte… oricat de multa incredere ai avea intr-un brand atunci cand intervin romanii toata credibilitatea brandului se duce pe p*** (apa sambetei).

 4. 4

  Am mai zis o data ca Nokia nu are alta implicare in afara ca a oferit un premiu. Asa ca n-are ce sa afecteze compania finlandeza.

  Cat despre cei nemultumiti – nu exista nicio dovada ca a fost vreo frauda si pina la proba contrarie, cineva a fost mai rapid.

 5. 5

  Trebuie sa recunosc ca atunci cand am descoperit toate bucatile din puzzle cu mult inainte de a se finaliza concursul mi-am zis sa le trimit organizatorilor fisierele cu imaginile respective. Insa eram nesigur daca e OK asa sau trebuie sa refaci puzzle-ul ?
  Cum nu ma pricep la grafica am renuntat, am sters toate imaginile pe care le salvasem de pe blogurile participante si mi-am zis sa le fie de bine.
  Intr-adevar nu am nici o dovada ca bloggerii au fost „magari” dar stiu lucrul acesta si crede-ma ca nu mananc ciuperci de dragul de a o face.
  Insa cum nu am participat la concurs nu are rost sa desfasor anchete pe aceste teme… sunt doar sictirit… sictirit de modul in care intelegem sa favorizam pe unii sau pe altii apropiati noua…
  Si cu aceasta o sa ma abtin de la a mai face comentarii pe acest subiect. Daca mai e ceva de spus o sa scriu pe blogul persona.

 6. 6
  nicolae stefan says:

  Dane, s-a mai zis de N ori: nimeni nu se indoieste, ca Nokia s-ar tine de gainarii, ca acel preafericit castigator n-ar fi trimis mailul la ora respectiva, problema e, ca la ora respectiva, inca nu erau toate fragmentele incarcate, ba unele saituri erau moarte.
  legat de aberatiile lui Alter Ego, amandoi il stim demult… cred ca e var primar cu cel putin 20 de clarvazatoare de la OTV. el avea toate fragmentele, inca din prima zi, dar nu ne si explica unde si cum le=a gasit. pt ca NU ERAU!!!!! eu, in locul lui, chiar de nu ma stiam la fotoshopisme, dar aveam fragmentele, tot gaseam pe cineva, sa-i dau o bere, sa mi le monteze, din 2 pana in 9 avea timp suficient. dar el, le-a sters, dar in schimb, ne invita sa dam clickuri aiurea pe blogul lui, sa nu moara de foame… jenant ca asemenea vietati, probabil chiar mamifere bipede, mai misca printre noi…

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *