stiri pe scurt

Știri pe scurt – 17 aprilie 2024

Așa cum vă spuneam, serviciile secrete ruse au agenți activi și la București. Nu sunt date nume în raport, dar activitatea este la cel mai înalt nivel. De-asta vedem mulți oficial repetând fraze și idei răspândite de Kremlin. Pe de altă parte, vedem ce se întâmplă în SUA sau în alte țări europene și situația […]
stiri pe scurt

Știri pe scurt – 16 aprilie 2024

Este dureros să vezi că aviația americană, britanică sau franceză au putut apăra Israelul de rachetele iraniene, dar în cazul Ucrainei doar stau pe bară și se uită cum civilii sunt măcelăriți. Probabil la asta se referă când au spus că vor fi mereu alături de Ucraina. Mereu pe lângă.
The Boring Phone

The Boring Phone: proiect de telefon clasic realizat de HMD și Heineken

The Boring Phone este un proiect de telefon clasic, cu clapetă și butoane, care a fost prezentat de HMD Global. Au colaborat cu Heineken și retailerul Bodega pentru asta, ca să stea oamenii la bere la discuții, nu pe smartphone. Producătorul telefoanelor Nokia a decis anul acesta să lanseze și telefoane mobile sub propriul brand.
HUAWEI Nova 12s

Huawei Nova 12s a fost lansat oficial în România

Huawei Nova 12s este disponibil de astăzi pe piața din România. Este un smartphone midrange, cu design special, dar compania nu îl mai trimite la review. Din specificații ies în la iveală camera selfie ultrawide de 60 de megapixeli și senzorul de pe spate de 50 de megapixeli.
Xiaomi 14 Ultra

Xiaomi 14 Ultra review: cel mai interesant flagship în 2024

A durat cam o lună și jumătate până am pus mâna pe Xiaomi 14 Ultra. L-am văzut la Barcelona, la Mobile World Congress. Dar atunci nu au fost disponibile unități de test, iar abia acum a ajuns în România, este disponibil la precomandă. Mi se pare cel mai interesant flagship în 2024. Desigur, este foarte […]