Este primul concurs dintr-o serie organizată împreună cu Eset, care vrea să fiți la curent cu amenințările online și măsurile de protecție necesare. Trebuie să fiți atenți la cerințe și să răspundeți la obiect. Premiem și cel mai interesant comentariu, deci atenție la detalii!
UPDATE (02.03.2020) – concurs încheiat, tragerea este la final!

Răspunde în comentariu la articol sau pe pagina de Facebook la întrebarea:

care sunt cele trei acțiuni preventive pentru securizarea computerului tău și a datelor personale pe care le consideri foarte importante?

Uite, de exemplu, eu am și laptopul și telefonul protejate cu parolă, amprentă sau cod pin, folosesc totdeauna o aplicație antivirus precum Eset Smart Security și folosesc un add-on de Chrome care blochează toate scripturile suspecte care încearcă să ruleze în browser fără să știm exact ce fac. Ca alea care pot fura parolele.

Vom avea mai multe premii, după cum vedeți și în poză, atât licențe antivirus, cât și gadgeturi pentru pasionații de tehnologie.

Marele premiu: o cameră video auto Xiaomi va fi acordată autorului comentariului care aduce cele mai bune sfaturi de menținere a securității online.

Brățările fitness și licențele electronice vor fi acordate prin tragere la sorți (random) din rândul celor care au comentat valid (răspuns la obiect și nu foarte scurt (!!).

Premiile totale:

Concursul este activ pînă pe 28 februarie ora 23:59!
Ne vedem pe 2 martie cu tragerea la sorți!

ESET a pornit acum mai bine de 30 de ani în misiunea de a oferi utilizatorilor de PC-uri soluții de securitate antivirus inteligente, capabile să ia decizii fără să întrerupă activitatea derulată, care să consume cât mai puține resurse și care să îi protejeze eficient pe utilizatori în fața amenințărilor tot mai avansate și versatile din mediul digital.

ESET Internet Security este produsul vedetă care blochează amenințările la nivel de PC, oferind plăcerea unei navigari sigure pe web. Soluția oferă numeroase module de securitate complementare, care sunt resposabile de protejarea operațiunilor bancare sau de internet banking, de scanarea echipamentelor și securității routerului de acasă, de protecția anti-ransomware etc.