UPC România a introdus de azi în grilă și postul Disney Junior, devenind astfel operatorul care oferă cele mai multe canale de desene animate din România, în total 10. Pentru a sărbători acest moment, UPC a organizat o serie de manifestări cu personajele Disney. La evenimentul oficial ne-au vizitat Michey Mouse, Jake din Never Land, prințesa Sophie și Doctorița Plușica… spre bucuria celor mici. Personajele vot putea fi întâlnite în week-end la Băneasa Shopping Mall. Sunt și niște oferte pentru pachetele cu desene animate.

0003

Evenimentul din Băneasa Shopping City Mall va avea loc sâmbătă, 31 mai, între orele 15:00 – 20:00, şi va include mai multe momente marca Disney şi surprize nenumărate pentru copii şi familiile lor. În plus, cei mici şi cei mari vor lua parte la numeroase concursuri şi activităţi interactive pregătite special pentru ei.

Pe tot parcursul lunii iunie, UPC va sărbători Ziua Copiilor şi va organiza în 24 de oraşe petreceri pentru copiii clienţilor, zone special amenajate pentru cei mici în magazinele UPC şi evenimente surpriză.

Clienții care aleg unul din pachetele Magic sau Ultra, primesc cadou şi telecomanda Teki, cu ajutorul căreia copiii din familiile UPC se bucură de conţinut distractiv şi educativ, potrivit vârstei lor. Teki este în acelaşi timp un sprijin pentru părinţii care doresc să îşi protejeze copiii de vizionarea unor programe neadecvate.

Galerie foto

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!