Allview a lansat astăzi în cadrul evenimentului Internet&Mobile World 2015 două modele smartphone interesante, terminalul anunțat prin teasing, V2 Viper, dar și unul surpriză foarte interesant: V2 Viper X. Ambele sunt dual-SIM, au un design ok, șasiu din aliaj de aluminiu și magneziu.

Allview V2 Viper X
Allview V2 Viper X

V2 Viper este versiunea mai accesibilă, cu ecran de 4.7 inch, iar Viper X este modelul de top, cu ecran de 5.5 inch și dotări hardware mai avansate. Ambele au Android Lollipop, o soluție grafica Mali T720, memorie Flash de 16GB care poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB.

Allview V2 Viper

Modelul este pentru tineri, este subțirel, cu o grosime de doar 7,85mm și capac metalic pe spate. Are procesor quad-core pe 64 de biți, ecran de 4.7 inch cu rezoluție 720p, baterie de 2.000 mAh. Oferă conectivitate 4G pe ambele SIM-uri, viteze de download de până la 150Mbps.

Include tehnologie IR pentru a fi folosit ca telecomandă. Camers foto principală de 8 megapixeli este echipată cu filtru UV și LED Flash, în timp ce cameră frontală de 5 megapixeli. Are tehnologie de sunet DTS și difuzoare cu incintă acustică dedicată.
Cam așa arată:

Allview V2 Viper X

V2 Viper X mi-a plăcut mai mult. Are 4G cu viteze de download de până la 150Mpbs și dispune de conectivitate Wi-Fi cu frecvență de 5GHz și semnal optim, fără interferențe. Procesorul este octa-core pe 64 de biți și are un display de 5,5″ HD (1280×720 de pixeli), acoperit cu sticlă rezistentă Gorilla Glass 3.

Modelul are o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli, cu deschiderea focală f/2.0, focusare rapidă sub 0.3 secunde și fotografiere rapidă în 0.46 secunde. Dispune de tehnologia UltraPixel care permite combinarea de imagini la o rezoluție de 64MP printr-un algoritm special de procesare. Camera frontală este de 5 megapixeli.

Allview V2 Viper X dispune de o tehnologie numită “Immersion” prin care se creează o conexiune între utilizator, telefon și sunet. Device-ul vine în 3 nuanțe diferite: cool blue, pure white și golden pearl și măsoară numai 7,2mm grosime.

Bateria este de 3150 mAh.

Allview V2 Viper și Viper V2 X sunt disponibile începând de astăzi pe bază de precomandă la prețuri de 999 lei și respectiv 1249 lei.

Poze cu Viper V2 X:

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!