Dan C. Mihăilescu, “omul care aduce cartea”, va realiza emisiunea Cartea de la ora 5, online, pe Youtube & Facebook. Continuarea emisiunii de la ProTV va fi susținută de eMag.

cartea de la ora cinci - dan c mihailescu

Dan C. Mihăilescu a realizat emisiunea Omul care aduce cartea timp de 16 ani la ProTV.

Cartea de la ora cinci

Emisiunea nu va avea caracter comercial, iar Dan C. Mihăiescu a spus că recunoaște diferența de public dintre online și ProTV. El a explicat de ce, după ce a criticat și diabolizat Internetul, a ajuns să facă o emisiune online, pun clipul cu declarațiile sale cât pot de repede.

În fiecare zi a săptămânii, de luni pînă vineri, vor lansa câte o pastilă culturală, care să intre în rutina utilizatorului de Internet. Emisiunea va avea cu totul 5 minute, se va filma acasă la Dan C. Mihăilescu. Va fi ceva diferit, trecerea de la job, munca de zi cu zi și relaxarea de seară, spune Iulian Stanciu. eMAG se va ocupa de partea tehnică și de producție. Vor încerca să genereze un club de lectură, un grup de pasionați de cultură care să discute emisiunile și recenziile. Nu va exista o parte de vânzare, sau link-uri spre cărțile de pe eMag. Susținerea este direct de la eMAG, în paralel cu programele Fundației Emag de implicare pe partea culturală și socială.

Cartea de la ora 5 are și un site dedicat, prima emisiune este pe 1 februarie. Are și un canal de Youtube, dar și pagină de Facebook.

Prima emisiune va prezenta și cartea lui Mircea Cărtărescu, Solenoid. Video cu explicația, mai jos:

Printre proiectele Fundației eMAG se regăsesc „Hai la Olimpiadă!”, prin care sunt promovați elevii care obțin rezultate la olimpiadele școlare, „Nouă ne pasă”, program care susține elevii defavorizați și „140 de bătăi pe minut”, proiect care promovează practicarea sportului și avantajele unui ritm de viață echilibrat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!