Dell prezintă azi în România noua serie de laptopuri, ultrabook-uri și stații de lucru pentru zona business. Deja v-am prezentat modelele Latitude, dar acum vorbim și despre Precision, XPS și altele pe care le detaliez pe parcurs. Sunt actualizate la tehnologia de ultimă generație, iar linia de design vine de la modelele de succes XPS.

dell 2016

Produsele merg de la ultrabook-urile de 11 inch pînă la desktop-uri care pot aduce cele mai puternice tehnologii de procesare dispoibile.
Am văzut de asemenea noile modele Latitude 3000 Series – laptop business cu prețuri mai bune, precum și modelele de top Latitude 7000 Series – in zona de ultrabook business. Pe stațiile de lucru se pot pune procesoare Core i7 sau chiar Xeon pentru cei care au nevoie de așa ceva.
De asemenea, oficialii Dell au prezintat azi vedeta evenimentului, seria Latitude Rugged, produsele de la tabletă pînă la stații de lucru portabile rezistente și capabile să funcționeze în medii dificile, pe teren sau în fabrici și uzine. Ecranul touchscreen este dezvoltat special astfel încât poți lucra cu mănuși industriale sau de grădinar. Tableta rugged are două baterii, dacă se termină una o poți scoate și merge cu cealaltă, iar tu poți adăuga o baterie încărcată pentru a crește autonomia.

Componentele sunt protejate cu o tehnologie specială care le ferește de umiditate, HZO liquid protection, puteți lucra cu încredere pe ploaie sau lângă sure de apă. Are o serie de accesorii suplimentare, de la tastatură completă, dock pentru birou, sistem de prindere pentru muncitorii de pe teren și așa mai departe.
dell latitude rugged
Prețurile dispozitivelor depind de configurație. Produsele business nu sunt disponibile în retail în România, ci doar prin partenerii din zona business ai Dell. Nivelul de prețuri al tabletei rugged de exemplu este de la 1800 euro la 2.300 de euro, fără accesoriile despre care vorbeam.

Video: water & drop-test cu tabletaDan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!