Alexandru Drăgoiu, fondatorul E-Boda, prezintă azi două dintre modelele de tablete Android cu procesor dual-core și display IPS pe care compania le aduce în România pentru perioada de Sărbători. Vor mai fi alte două tablete disponibile în scurt timp.

Alex Dragoiu E-Boda
Alex Dragoiu E-Boda

E-Boda a lansat prima sa tabletă cu display de 7 inchi în aprilie. Sunt șase luni de la lansarea produselor, dar E-Boda a mai avut o lansare când a prezentat tabletele cu display IPS.

E-Boda are pe piață 5 modele diferite de tablete și acum lansează alte două produse. Cu cele în pregătire, compania va avea pe piață la final de an nouă modele diferite.

Azi se lansează Supreme X80 Dual Core (8 inchi) și Supreme X200 IPS Dual Core (9,7 inchi).  Procesoarele sunt diferite, iar oficialul spune că X200 este “cea mai puternică tabletă Android de pe piața locală”. Lansarea tabletei de 8 inchi coincide cu lansarea iPad Mini. Are deja un competitor pe piața locală, dar are un preț mai bun, spune oficialul E-Boda.

Cota de piață E-Boda este de 8,5%, iar Alex Drăgoiu estimează piața la 150.000 de unități pînă la finalul acestui an. Luna decembrie va genera vânzări de 45.000 de unități estimează el.

Vanzari de tablete in Romania - E-Boda
Vanzari de tablete in Romania – E-Boda

Tableta E-Boda de 8 inchi

Supreme X80 Dual Core are display de 8 inchi HD, procesor Amlogic dual-core și procesorul Mali quad-core. Are versiune WiFi și este compatibilă cu modem-uile 3G pe USB. Vine cu Android 4.0. Din păcate pe asta nu o avem la prezentare și nu o să vă pot arăta fotografii cu ea. Prețul este de 699 lei.

Tableta E-boda de 9.7 inchi

Supreme X200 Dual Core este o tabletă capabilă să îndeplinească orice cerință. Procesorul este Rockchip RK3066 (1,6 Ghz, Cortex A9 similar lui Exynos 4 dual core). Ecranul IPS cu diagonala de 9,7 inchi are rezoluție 1024×768 pixeli. Include HDMI, USB, cameră pentru videoconferințe, jocuri (Mali quad-core).

Prețul este 1099 lei. Diferența de preț față de jucătorii locali este dată de procesorul mai bun și bateria mai mare (8000 mAh).

Tabletele se găsesc în retail (Altex, Domo, Flanco, E-Mag).

Galerie foto

E-Boda Impresspeed Supreme X200 mi s-a părut foarte ok. Se mișca bine, jocul a fost excelent, a ieșit în benchmark destul de sus. Cred că într-adevăr te descurci cu un astfel de device. Citiți în comentarii cum puteți obține un discount de 10% pentru acest model.