Gemini Solutions a anunțat azi un parteneriat strategic cu Criteo, o companie specializată în performance marketing. Vă scriam că urmează să anunțe ceva special, iar azi au dezvăluit acest acord.

0001Gemini Solutions, un grup de firme cu birouri în Silicon Valley și în România, împreună cu Criteo, o companie care oferă soluții tehnologice de performance marketing, anunță consolidarea unui parteneriat strategic. Prin intermediul acestui parteneriat, inginerii de software români de la Gemini Solutions asigură consultanță pentru proiectele tehnologice ale Criteo.

Gemini Solutions este o companie fondată în 2005 care s-a concentrat încă de la început pe atragerea de clienți de pe piețele internaționale. Astăzi, profilul clienților din portofoliul Gemini Solutions variază de la companii multinaționale până la companii listate la bursă, dar și startup-uri. Cisco, Microsoft, Yummly, Xoom, IDEO, Scintera sau BlaBlaCar sunt doar câteva dintre companiile care au ales să lucreze cu Gemini Solutions de-a lungul timpului. În peste 10 ani, profitul companiei a crescut anual cu marje de 10% – 40%, cu excepția anului 2009 când, în contextul crizei financiare, ritmul a fost încetinit.

Criteo este o companie specializată în oferirea de soluții personalizate de performance marketing. Ei oferă o platformă de publicitate care permite urmărirea și optimizarea campaniilor desfășurate, cu focus către maximizarea ROI-ului. Compania are 10.000 advertiseri la nivel global și relații directe cu 14.000 de publisheri.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!