În seara seara a fost lansarea oficială în România pentru terminalul smartphone al momentului, Samsung Galaxy S 4. Evenimentul a început mai târziu decât se preconiza pentru că spectacolul a fost pe măsură. “Agenții speciali” au sosit în centrul capitalei cu elicopterul, cu telefoanele sud-coreene în geantă. Este prima aterizare din București pe heliportul Crystal Towers. Blocul ING de pe bd. Iancu de Hunedoara.

Update: puteți citi deja review-ul Samsung Galaxy S 4>>

Update 2: Cumpara Samsung Galaxy S 4 – 2849,99 lei.

lansarea sgs4 - elicopter

Ofertă ! Cumpara Samsung Galaxy S 4 – 2849,99 lei

Și filmul cu elicopterul – cam fâșâie de la vânt:

Update 2: parteneriat de conținut:

Samsung a anunțat azi că a fost dezvoltată o ediție specială a jocului “Need for Speed ​​Most Wanted” pentru noul smartphone Galaxy S4 . Va include elemente de branding și va fi disponibilă pentru descărcare pe portalul lor, Samsung Games. Ca parte a acestui parteneriat, Samsung și EA oferă primilor 100.000 de clienți Galaxy S4 din Europa posibilitatea de a descărca aplicația gratuit, prin intermediul Samsung Hub.

Evenimentul a adunat foarte multă lume la Crystal Towers, în barul Sole, la etajul 15. Deja știam câteva informații despre prețul SGS4. Dar evenimentul oficial ar fi trebuit să aducă și mai multe detalii suplimentare.

lansarea sgs4

Telefonul a fost prezentat de Virgil Ianțu, iar apoi câteva detalii tehnice, mai mult pe partea de foto, au fost prezentate în detaliu. Apoi cei care nu au văzut terminalul l-au putut admira.

Galerie foto