Orange își relansează site-ul și oferta comercială după ce în vară au investit pentru optimizarea rețelei din România, iar în următorii 3 ani vor investi 500 de milioane de euro în creșterea acoperirii și capacității. Jean-Francois Fallacher anunță “noul Orange”, o adevărată relansare a operatorului. Și un refresh de brand.

jf-fallcher

Toate lansările Orange și toate modificările vor fi realizate pe baza feedback-ului de la clienți, promite Jean-Francois Fallacher.

Urcă pe scenă Julien Ducarroz, directorul comercial Orange România.

Noi abonamente Orange

Orange Me. Include nelimitat pe minute și date, plus Orange TV, terminale smartphone gratuite la pachet.
Orange Net. Include și pachetele de date mobile, plus tablete gratuite.
Orange Share. Pentru smartphone și tablete împreună.
Orange Family. Concept pentru familie.
Orange Pro. Pentru companiile mici și medii, minute și SMS nelimitate și oferte de date mobile.

Detaliez fiecare abonament de îndată ce avem detaliile. Vor fi disponibile de luni dacă am înțeles corect. Clienții cu ofertele actuale vor alege la care dintre pachetele noi vor trece, în funcție de opțiunile lor.

noi abonamente orange

Orange spune că oferă clienților și o baterie externă gratuită și dacă se descarcă pe drum, mergi la alt magazin și îți oferă una nouă gratuit.

VoLTE și WiFi call

Orange a anunțat de asemenea tehnologia VoLTE pentru 4G, adică apel de voce realizat direct pe rețeaua LTE, nu ca pînă acum. Va merge din 14 septembrie pe terminalele Samsung de top care suportă VoLTE. Tehnologia suportă și standaradul HD Voice, precum și de posibilitatea de a folosi în același timp servicii de voce și internet la performanțe 4G. Totodată, am văzut demonstrația și Orange va lansa serviciul de apel prin rețelele Wi-Fi, optimizând astfel folosirea rețelei sale și extinzând acoperirea pentru serviciile de voce în locuri greu accesibile.

Utilizatorii așteaptă de mult timp acest WiFi-call, posibilitatea de a suna utilizând doar rețeaua wireless, dar pînă acum operatorii telecom nu au activat această funcție.

În plus, magazinul Orange din Băneasa a fost transformat în smart shop la fel ca cel din Cluj.

Orange România anunță creșteri pe linie la rețeaua 4G, acoperire 96% populație urbană, 70% acoperire națională. În ultimii doi ani s-au făcut investiții și actualizări mai importante decât în cei cinci ani anteriori, spune Ștefan Slavnicu. Rețea all-IP în toate zonele urbane din România, 4G fiind peste tot în orașe plus 4G+ în orașele mari.

Conform unui studiu realizat de ANCOM, rețeaua Orange România a fost desemnată cea mai performantă la nivel național.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!