Evident, e prea multa lume simultan pe WiFi, asa ca nu merge. Scriu de pe telefon deocamdata si am sa va pun pozele mai tarziu. Nokia World a inceput fara Stephen Elop , noul director executiv, cu multumiri pentru fostul CEO, Olli Pekka-Kallasvuo. Nokia N8, E7 si alte noi modele- Nokia C6 si C7 – sunt confirmate oficial.
Nokia are pe pagina sa de Facebook un concurs in care da premii telefoane N8.

Sunt 3000 de oameni in sala la Nokia World. Astazi nu vorbim despre Meego, noua platforma va fi dezvaluita pina la finalul acestui an.
Vittorio Colao, CEO Vodafone, va vorbi putin mai tarziu la Nokia World.

Nokia vinde acum 260.000 de smartphone pe zi – asta “fara sa adaugam la numar playere muziicale sau laptopuri” , a spus ironic Niklas Savander. Targetul pentru noile telefoane Symbian este sa depaseasca vanzarea a 50 de milioane de terminale Symbian 3 si 4 pina la finalul acestui an.

Dintre noile modele, noul smartphone Nokia N8 este cel mai popular, a primit cele mai multe pre-comenzi din istoria Nokia, au asigurat oficialii Nokia.
Nokia N8 a fost prezentat in detaliu, are accelerator grafic, ecran special, 12 megapixeli, procesor de 1GHz. N8 este un punct de schimbare pentru compania finladeza. Nokia is back – a declarat Niklas Savander, vp Nokia.
N8 este multitasking, la demonstratie au fost 25 de aplicatii deschise simultan.

Nokia E7 a fost prezentat oficial ca fiind succesorul Communicator. Lansat in 1996, Nokia Communicator a fost primul smartphone, inainte sa fie inventat termenul de smartphone. “Nokia a inventat smartphone” a spus Anssi Vanjoki, car e tocmai se retrage de la Nokia.
Nokia E7 are tastatura slide si ecran mare, mai luminos. Deocamdata nu sunt alte detalii.

Noi smartphone – pe noul Symbian:
– Nokia C6 nou, touchsceen compact, camera foto 8 megapixeli, toate functiile smartphone
-Nokia C7 cu carcasa metalica – similar cu C6 , dar mai stilat.

Nokia are un focus special pe ecologie si protectia mediului. Nokia C7 foloseste materiale eco.

Nou browser Nokia pe Symbian: include toate tehnologiile web ale unui browser de PC. Recunoaste site-uri mobile sau normale si este optimizat pentru operare touch. Include Flash, Java si altele.

Actualizez.