asus

Nokia World 2010 – live

Evident, e prea multa lume simultan pe WiFi, asa ca nu merge. Scriu de pe telefon deocamdata si am sa va pun pozele mai tarziu. Nokia World a inceput fara Stephen Elop , noul director executiv, cu multumiri pentru fostul CEO, Olli Pekka-Kallasvuo. Nokia N8, E7 si alte noi modele- Nokia C6 si C7 – sunt confirmate oficial.
Nokia are pe pagina sa de Facebook un concurs in care da premii telefoane N8.

Sunt 3000 de oameni in sala la Nokia World. Astazi nu vorbim despre Meego, noua platforma va fi dezvaluita pina la finalul acestui an.
Vittorio Colao, CEO Vodafone, va vorbi putin mai tarziu la Nokia World.

Nokia vinde acum 260.000 de smartphone pe zi – asta „fara sa adaugam la numar playere muziicale sau laptopuri” , a spus ironic Niklas Savander. Targetul pentru noile telefoane Symbian este sa depaseasca vanzarea a 50 de milioane de terminale Symbian 3 si 4 pina la finalul acestui an.

Dintre noile modele, noul smartphone Nokia N8 este cel mai popular, a primit cele mai multe pre-comenzi din istoria Nokia, au asigurat oficialii Nokia.
Nokia N8 a fost prezentat in detaliu, are accelerator grafic, ecran special, 12 megapixeli, procesor de 1GHz. N8 este un punct de schimbare pentru compania finladeza. Nokia is back – a declarat Niklas Savander, vp Nokia.
N8 este multitasking, la demonstratie au fost 25 de aplicatii deschise simultan.

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Nokia E7 a fost prezentat oficial ca fiind succesorul Communicator. Lansat in 1996, Nokia Communicator a fost primul smartphone, inainte sa fie inventat termenul de smartphone. „Nokia a inventat smartphone” a spus Anssi Vanjoki, car e tocmai se retrage de la Nokia.
Nokia E7 are tastatura slide si ecran mare, mai luminos. Deocamdata nu sunt alte detalii.

Noi smartphone – pe noul Symbian:
– Nokia C6 nou, touchsceen compact, camera foto 8 megapixeli, toate functiile smartphone
-Nokia C7 cu carcasa metalica – similar cu C6 , dar mai stilat.

Nokia are un focus special pe ecologie si protectia mediului. Nokia C7 foloseste materiale eco.

Nou browser Nokia pe Symbian: include toate tehnologiile web ale unui browser de PC. Recunoaste site-uri mobile sau normale si este optimizat pentru operare touch. Include Flash, Java si altele.

Actualizez.


Tags:
4 comentarii
 1. 1

  Modelul N8 este intr-adevar un model deosebit si puternic. Nu e ieftin, valoreaza cat un laptop, dar ii poate lua locul usor. Imi place N8. Nu prea stiu multe de C6 si C7. Dupa cum spui tu, e un model cu caracteristici sub N8.

 2. 2
  claudiu says:

  unde este concursul de pe facebook,am cautat dar nici urma de el.poti sa imi spui?thx

 3. 3

  Claudiu, concursul a fost anuntat oficial, deci trebuie sa apara. Ai dat Like la pagina?

 4. 4
  claudiu says:

  l-am gasit,era pe pagina Nokia UK,pacat ca e foarte greu de ajuns in top.Btw pot sa raspund la concursul de pe acest site si dupa-amiaza,dimineata sunt la scoala.astept un raspuns.ms

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *