Asbis lansează azi în România  Prestigio Multipad Visconte ,  tabletă cu Windows 8.1 și tastatura Bluetooth,  pentru profesioniștii care călătoresc mult.  Anul anterior cifra de afaceri a ASBIS în România a crescut cu 40% datorita Prestigio,  Microsoft,  Dell și a celorlalți parteneri.  Prestigio este un brand care aparține ASBIS.  Brandul este pe locul 10 la vânzări la nivel mondial pe tablete cu Android,  top 3 în Europa Centrală și de Est,  spune John Cusa. Acum a venit momentul pentru tabletă cu Windows,  spune el.

image
Prestigio Multipad Visconte - tabletă cu Windows 8.1

Tabletele preiau tot mai mult funcțiile Pc-ului,  încep să fie și unelte de productivitate,  nu doar de consum ca la început. Windows-ul ajută la productivitate pentru că oferă acces la aceleași aplicații ca pe desktop.

Tableta Multipad cu Windows 8.1 este realizată în parteneriat cu Microsoft și Intel,  parteneri tradiționali ai ASBIS. Acesta este doar primul produs din seria cu Windows.  Vor urma produse mai performante pe parcursul acestui an,  iar prețurile vor fi atractive pentru piață .

Promoție interesantă: Note 8 la un preț foarte bun ->>

Prima tableta Multipad cu Windows are un procesor Intel Celeron dual-core.  Are un suport special și poate fi poziționată ca un netbook obișnuit. Tableta vine cu versiuni WiFi și 3G, în funcție de preferințele utilizatorilor.  Versiunea WiFi va fi disponibila în magazinele online și retail IT&C,  cea 3G va fi disponibila la operatorii telecom.  Ecranul de 10.1 inch are rezoluție 1280×800 pixeli,  este IPS.  Procesorul este la 1,46Ghz,

Gabriela Mladin,  manager pe zona consumer la Microsoft România,  spune că lansarea tabletelor cu Windows vine într-un moment potrivit.  Windows 8 a ajuns la 200 de milioane de utilizatori din 1,5 miliarde de clienți Windows.  Adopția crește de la an la an,  iar device-urile cu touch devin dominante acum,  40% din vânzările retail sunt gadgeturi cu ecran tactil. Sistemul de operare 8.1 reprezintă combinația perfectă între modul de utilizare tabletă și cel de desktop.

  Prestigio a prezentat azi și o tablă interactivă ,  un Multiboard cu Windows și camera web pentru colaborarea la distanță. Există de asemenea o versiune pentru zona educațională sau training.