BenQ a prezentat azi oficial în România trei serii noi de produse: monitoare specializate, noi proiectoare mai performante și prima boxă portabilă din lume cu tehnologie electrostatică.

lansare BenQ (1)

Cele trei noi monitoare sunt dedicate profesioniștilor din zona de fotografie (SW2700PT), celor care lucrează în CAD/CAM, design, artă grafică, care au nevoie de rezoluție 4K (BL2711U), dar și specialiștilor din mediul de business.

În plus, BenQ ne-a prezentat un proiector interactiv care poate fi utilizat ca tablă de lucru, am văzut și un short-throw interesant, care merge de la 24 de centimetri distanță… În total au lansat 14 proiectoare noi: home cinema la standarde de cinema, educaționale și profesionale cu lentile interschimbabile pentru amfiteatre și săli de cinema.

O premieră pentru piața din România o preprezintă prima boxă portabilă din lume bazată pe tehnologia electrostatică (folosită în general pentru construcția boxelor de dimensiuni mari cunoscute fiind pentru calitatea pură a sunetului). Difuzoarele se pliază și este ușor de pus într-o geantă. Calitatea audio părea ok. Abia aștept să o testez 🙂

lansare BenQ (9)

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!