Sony a lansat în România două serii de produse Hi-Res Audio, căștile botezate H.ear și noile modele de Walkman din seria A20. Se pare că pasionații de muzică sunt tot mai interesați de noul standard audio, comparabil pentru noi cu trecerea de la video standard la HD în domeniul video.

Sony Walkman A20
Sony Walkman A20

Standardul Hi-Res Audio redă muzica digitală la o calitate superioadă, cu o fidelitate mai ună. Lansarea a avut loc împreună cu trupa Byron, care și-a lansat cel mai recent album, Eternal Return, la Dublin la studioul Windmill Lane, la calitate Hi-Res Audio. Căștile sunt premium, dar acum vin în culori “neobișnuite” precum cele din galeria foto. Oficialii Sony spun că sunt așa tocmai pentru că au vrut să targeteze utilizatorii care sunt altfel. Sunt în total cinci nuanțe intermediare de culoare, eu am văzut în zona de demo doar patru dintre ele.

Noul Walkman continuă tradiția seriei, vine la pachet cu căști in-ear și include un amplificator digital S-Master HX, împreună cu tehnologia de sunet DSEE HX, care îmbunătățește calitatea fișierelor MP3, pentru a le aduce și pe ele la o calitate mai aproape de Hi-Res Audio.

Walkmanul A20 este și el disponibil în cinci nuanțe de culori diferite. Nu știu în clipa asta prețurile.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!