Toshiba a lansat aseară în România noile laptopuri din seria Radius, dispozitive de tipul 2-în-1 care beneficiază de asemenea de garanția pentru orice. M-am bucurat să-l revăd la eveniment pe Marius Tudosiei.

0001

Tocmai din cauza acestei garanții o să iau laptopurile copiilor de la Toshiba. Nu pentru hardware sau altceva, ci pentru garanție și, poate, pentru design. I-am luat deja Marei un Satellite L50 roșu.

 

Seria Radius

Seria de produse Radius are modele de la 11 inch la 15 inch, după preferințele și buzunarele fiecăruia. Modelul de 11,6 inch este aproape de tablete, ultraportabil, cu un preț mai accesibil. La eMag este vreo 1.850 de lei. Cei care vor o varianta mai aproape de laptop, au la dispoziție modelul de 12 inch, puternic și portabil, care poate fi luat cu ecran 4K și este capabil de multimedia. Evident, pentru cei care vor un laptop mai apropiat de cel clasic, există modele de 14 inch și chiar 15 inch, care au și partea de ecran tactil și posibilitatea de a-l folosi ca o tabletă.

Design-ul este aparte, iar garanția Toshiba ne asigură că produsele sunt destul de robuste, altfel nu și-ar risca banii cu așa ceva. Desigur, cu cât sunt mai performante, cu atât sunt mai scumpe. Mie personal îmi place Kira Book, cred că este laptopul ideal pentru un utilizator dinamic, cred că face față și pe drum și la birou la aproape orice task.

Mai repet o dată ceea ce se știe în general, pentru a beneficia de garanție, după achiziția laptopului trebuie să-l înscrii pe un site dedicat al campaniei. Altfel nu este valabilă și poți avea probleme, cum am avut eu mai demult.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!