Cea de-a treia ediție VentureConnect are loc la Intercontinental, pe 20 iunie 2011. Printre invitaţi se numară Kenneth P. Morse, antreprenor în serie şi William Aulet, senior lecturer la MIT Sloan School of Management.
VentureConnect este prima inițiativă din România care aduce laolaltă antreprenori şi investitori potențiali din domeniul IT/Internet/Tehnologie.

La această ediție sunt aşteptaţi investitori din Statele Unite, Europa de vest, din regiunea centrală şi est-europeană şi bineînțeles din Romania. Alături de invitați se numără și responsabili 3TS Capital Partners, fondul de investiții prezent în mai multe afaceri online, care intenționează să lanseze în lunile următoare “3TS Catalyst Fund Romania”, un fond de investitii de aproximativ 30 milioane de euro.

VentureConnect deschide perioada de aplicații între 9 Mai 2011 și 3 iunie 2011, pentru proiecte în căutarea a minimum 250,000 EUR destinați creșterii și dezvoltării. Formatul de aplicație poate fi accesat pe website-ul evenimentului www.ventureconnect.ro, urmând ca antreprenorii selectați să fie anunțați până la data de 15 iunie 2011.