Evolio pregătește lansarea unui smartphone de top, care va avea preț bun. Am observat prima dată postările de pe pagina lor, am pus întrebarea și am aflat mai multe detalii. Decodamdată, pot să vă spun că este un model interesant, are un design bun și este bine dotat. Rămâne să aflăm în curând și celelalte detalii pentru a avea o imagine completă.

0002

Procesorul este octa-core, plus 2GB de memorie RAM. Are stocare internă de 16GB și slot de carduri de memorie. Este dual-SIM, iar platforma este Android 5.1. De asemenea, are tehnologie 4G LTE.

0003 - Copy

Pe scurt, este exact genul de telefon care se caută zilele astea… cu preț bun, dar care să ofere toate avantajele unui smartphone de top. Pe lângă procesorul octa-core și memorie, este de menționat și faptul că are o cameră foto foarte bună, am să o pun la treabă și revin cu detalii despre ea. Toate aceste componente premium sunt într-un corp subțirel, realizat din materiale premium, care arată foarte bine. De asemenea, ecranul mi se pare foarte bun, iar ulterior o să testez autonomia și capacitatea lui de a rula diverse aplicații.
0001 - Copy
În fond, nu trebuie să cumperi totdeauna cel mai performant telefon sau cel mai scump model, ci unul care să își facă treaba foarte bine și să aibă un preț corect. Acum chiar sunt curios care va fi prețul terminalului la lansarea oficială. Am auzit că va fi lansat în curând 🙂

0004

Revin cu informații oficiale cât de repede pot.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!