După cum știți, ne-am întâlnit cu participanții la primul concurs pentru a testa tehnologia Philips Ambilight. La drum de seară, în Cotroceni la ceainăria Infinitea, camerele păreau prea mici pentru pasionații de tehnologie. Am văzut un super-film pe un super-televizor 4K (Ultra HD) cu diagonală mare, folosind tehnologia Ambilight + Hue.
Vă invit să urmăriți și voi filmul de mai jos și să vedeți „alături de invitați” cum s-au întâmplat lucrurile. Și pînă dezvăluim toate detaliile, vă invit să participați la un concurs special.



Vreau să le mulțumesc încă o dată tuturor celor care au participat la eveniment (dar și celor care m-au anunțat că nu pot ajunge). Sper că a fost un eveniment reușit, chiar dacă știu că poate fi și mai bine. Și cu siguranță va fi mai bine data viitoare 🙂

Filmul a fost lung și nu atât de spectaculos pe cât speram, cu toate acestea a fost destul de interesant încât am rămas pînă la final și am găsit energia să mai stăm și după. Sper că v-a plăcut.

Despre Ambilight+Hue

Philips a îmbunătățit tehnologia Ambilight disponibilă de mulți ani pe televizoarele din gama de top. Noua tehnologie proiectează o lumină ambientală mai mare, mai agreabilă, pe laturile televizorului, extinzând virtual dimensiunile ecranului. Ambilight+Hue integrează efectele de iluminare inteligentă ale tehnologiei Ambilight cu becurile inteligente LED Philips Hue.

Sistemul de iluminat inteligent poate fi controlat foarte uşor prin intermediul unei aplicaţii instalate pe o tabletă sau pe un smartphone. Combinaţia dintre cele două sisteme (Ambilight şi Philips Hue) extinde experienţa de vizionare în întreaga încăpere.

Experimentul Philips: Ambilight + Hue
Experimentul Philips: Ambilight + Hue

Și acum, concursul…

Concurs

Răspunde la întrebare pentru a cîștiga un sistem de lămpi Hue. Pentru a intra în concurs trebuie să răspundeți într-un comentariu postat aici, folosind NUMELE REAL și adresa de e-mail reală.

Întrebare:

Cum i-am surprins pe invitații mei la Experimentul Ambilight?

Cei care nu răspund la obiect sau nu introduc datele corect nu vor intra în cursa pentru premiu.

Rezultatul concursului va fi anunțat alături de prezentarea finală a tehnologiilor utilizate. Regulamentul concursului este aici. Concursul este deschis pînă pe 15 noiembrie, ora 20-00.

P.S. Puteți da share filmului pe Facebook însoțit de hashtag-urile #experimentulambilight #philipstvromania .

Galerie foto