Camera foto de la Allview X2 Soul Pro are o serie de funcții avansate, pe care producătorul le prezintă astăzi detaliat. Știu că mulți dintre utilizatori preferă terminalele cu funcții de fotografie, iar terminalul este foarte ok.

allview-X2_Soul_PRO

Cei de la Allview au realizat 2 fotografii pe timp de noapte folosind X2 Soul PRO, una cu setările normale, iar cealaltă folosind setările profesionale. Puteți admira mai jos fotografia cu setări Auto:
IMG_20150625_231142Precum și fotografia realizată pe lumină slabă, dar cu setările profesioniste:

IMG_20150625_231417

Pasionații de fotografie au posibilitatea de a ajusta manual în modul profesional: focusul și claritatea, timpul de expunere, balansul de alb, ISO și expunerea, după cum urmează:
1. Focus: modifică claritatea fotografiei și zona asupra căreia focalizează. Prin această setare poți scoate în evidența un anumit obiect sau o anumită persoană. Claritatea imaginii are efect și asupra rezoluției reale a fotigrafiei.
2. Viteză obturator: Acesta are trei nivele: înalt, mediu și scăzut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite pătrunderea luminii necesară pentru expunerea senzorului.
3. White Balance:€“ Prin ajustarea balansului de alb, poți surprinde imagini pe care le poți încadra în tonuri de culoare calde sau tonuri reci, funcție de preferințele tale. Poți seta balansul de alb în funcție de lumina mediului în care te afli, optând pentru una din cele patru setări de la lumina foarte caldă la lumina foarte rece.
4. ISO: sensibilitate la lumină. Setarea permite realizarea fotografiilor în locuri cu luminozitate scăzută.
5. AE / EV: Controlul expunerii. Prin mărirea expunerii poți surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decât după o perioadă destul de lungă de acomodare la mediul nocturn.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!