Fundaţia Vodafone lansează azi cea de-a doua ediţie a programului “Voluntar de profesie”, care încurajează salariaţii să ia o pauză din goana de zi cu zi şi să se implice în programe sociale. Instituţia le plăteşte acestora salariul pe perioada programului. Anul trecut au fost 12 voluntari, timp de 4 luni, care au reuşit să facă o mulţime de proiecte interesante.

Lidia Solomon, Vodafone
Lidia Solomon, Vodafone

Voluntar de profesie

Anul acesta sunt 15 voluntari, timp de 6 luni. 15 septembrie – 15 februarie 2012. Astfel, nu mai există scuza că ai vrut să faci o faptă bună, dar nu ai avut timp 🙂

Elena Şerban, Fundaţia Vodafone
Elena Şerban, Fundaţia Vodafone

Contează ideea proiectului, ceea ce poate face candidatul şi ce poate face ONG-ul ales. Proiectul trebuie să fie posibil de realizat în 6 luni.
Înscrierea se face în perioada 31 mai – 14 iunie, detalii pe pagina Fundaţiei sau pe Facebook.
Dragoş Bucurenci spune că emisiunea TV despre programe de responsabilitate demonstrează că televiziunea nu este numai pentru subiectele hulite în general. Se poate şi altfel. El povesteşte că face voluntariat pentru SMURD, nu doar emisiuni despre asta.
Dragos Bucurenci
Dragos Bucurenci

Trei dintre voluntarii de anul trecut povestesc despre experienţele lor. Au lucrat cu copiii din instituţii, au strâns fonduri pentru copii, au ajutat la construirea de case pentru cei fără posibilităţi. Aş vrea ca voluntariatul să fie “predat” din şcoală, exact ca în ţările dezvoltate. Sunt convins că ajută mult, în orice comunitate. Şi e bine să formăm copiii în spiritul ăsta.

(wow) Unboxing Huawei P20 pro + video ->>>
Voluntarii de profesie 2010
Voluntarii de profesie 2010